Connect with us

ACTUALITATE

FOTO. INCREDIBIL! Casa de Cultură a ajuns o paragină. Cresc copaci prin acoperiș

Postat acum

on

0 Shares

Imagini incredibile au fost publicate de un lider politic local, cu Casa de Cultură din Târgu Jiu. Interiorul clădirii închise de cinci ani se află într-un stadiu avansat de degradare. Liderul USR, Radu Miruță, a postat, pe pagina personală, fotografii care arată dezastrul din cea mai mare sală de spectacole din municipiu și acuză clasa politică de incompetență. „Cand apa de ploaie ajunge la parter, trecand prin doua etaje, cand tencuialapica de pe toti peretii, cand pe acoperis cresc copaci zdraveni, cand in tot interiorul miroase a mucegai si cand in birourile de jos plutesc obiecte, iti dai seama ca cei care au administrat si administreaza acest oras nu au nici macar o legatura cu orasul, nu au nimic in comun cu ratiunea, nu au vreo tangenta cu spiritul gospodaresc, sau cu vreo viziune responsabila. Nu exista scuza pentru situatia actuala, nici financiara, nici juridica, nici de vointa politica, nici de istoric patrimonial. Exista doar crasa lipsa de interes si de neputinta. Pana cand vin finantarile miraculoase povestite mai intens in campaniile electorale, Primaria Municipiului Targu Jiu, cu fosta si actuala conducere, ar fi putut macar pune o hidroizolatie spre a conserva structura”, a scris Miruță, pe pagina personală.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

ACTUALITATE

Dosar penal pentru evadare, pe numele unui tânăr plasat în arest la domiciliu

Postat acum

on

De către

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au verificat, la domiciliu, un bărbat, de 21 de ani, față de care instanța de judecată a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Măsura a fost dispusă pentru 60 de zile, în perioada 25 martie a.c. – 25 mai a.c.

Cu ocazia verificărilor efectuate, bărbatul nu a fost identificat în imobil.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul s-a deplasat la un magazin de pe bulevardul 1 Decembrie.

“În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de evadare.”, anunță IPJ Constanța.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Viteză record pe un drum național. Șoferul a depășit viteza legală cu peste 120 km/h

Postat acum

on

De către

Un bărbat de 47 de ani, din Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 55, în afara localității Bechet, cu viteza de 218 km/h (+128 km/h). Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep.. A fost dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Măsura a fost luată pentru o perioadă de 120 de zile.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Proteste săptămânale în rândul minerilor în fața Casei de Pensii Gorj

Postat acum

on

De către

Federația Națională a Muncii a informat, printr-o adresă trimisă Primăriei Târgu Jiu, că vor avea loc pichete săptămânale, ale minerilor și energeticienilor, în fața Casei de Pensii Gorj.

“Federația Națională a Muncii, reprezentată legal de președintele ConstantinCrețan, parte din mișcarea sindicală din Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. și membru în confederația Sindicală Națională MERIDIAN, vă face cunoscut că, începând cu data de 25 aprilie 2024, săptămânal, între orele 12:00 la 13:00,
vom picheta, în ziua de joi, Casa Județeană de Pensii Gorj, arată FNM în adresa transmisă Primăriei Târgu Jiu.
Scopul pichetării îl reprezintă neaplicarea, de către CJP Gorj, a hotărârilor judecătorești obținute în instanțele de judecată, lucru cunoscut de altfel ca fiind ilegal și pentru care cerem și demisiile persoanelor abuzive din conducerea CJP Gorj. La pichetare vor participa membrii noștri care au hotărâri judecătorești,
împreună cu Biroul Executiv al Federației.
Vom respecta măsurile necesare pentru manifestații pașnice pe toată perioada menționată și vom colabora cu instituțiile statului român pentru a respecta legislația națională în vigoare.
Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în adresa menționată.

Continuă să citeşti