Connect with us

ACTUALITATE

FOTO. INCREDIBIL! Casa de Cultură a ajuns o paragină. Cresc copaci prin acoperiș

Postat acum

on

Imagini incredibile au fost publicate de un lider politic local, cu Casa de Cultură din Târgu Jiu. Interiorul clădirii închise de cinci ani se află într-un stadiu avansat de degradare. Liderul USR, Radu Miruță, a postat, pe pagina personală, fotografii care arată dezastrul din cea mai mare sală de spectacole din municipiu și acuză clasa politică de incompetență. „Cand apa de ploaie ajunge la parter, trecand prin doua etaje, cand tencuialapica de pe toti peretii, cand pe acoperis cresc copaci zdraveni, cand in tot interiorul miroase a mucegai si cand in birourile de jos plutesc obiecte, iti dai seama ca cei care au administrat si administreaza acest oras nu au nici macar o legatura cu orasul, nu au nimic in comun cu ratiunea, nu au vreo tangenta cu spiritul gospodaresc, sau cu vreo viziune responsabila. Nu exista scuza pentru situatia actuala, nici financiara, nici juridica, nici de vointa politica, nici de istoric patrimonial. Exista doar crasa lipsa de interes si de neputinta. Pana cand vin finantarile miraculoase povestite mai intens in campaniile electorale, Primaria Municipiului Targu Jiu, cu fosta si actuala conducere, ar fi putut macar pune o hidroizolatie spre a conserva structura”, a scris Miruță, pe pagina personală.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Uite cum arată secția Spitalului Județean Târgu Jiu, după reabilitare

Postat acum

on

De către

Secția de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a fost reabilitată.
Lucrările au fost efectuate la 14 saloane și rezerve, cabinetele medicilor, grupuri sanitare și băi, sala de tratamente.
„Secţia Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie funcționează cu 56 de paturi și asigură internarea pacienților în vederea efectuării investigațiilor în scop de diagnostic și tratament. În prezent, toate cele 56 de paturi sunt ocupate. De la începutul acestui an și până în prezent, au fost internați în această secție peste 650 de pacienți”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Câți gorjeni sunt șomeri

Postat acum

on

De către

Oficial, Gorjul stă bine în statistici, în ceea ce privește șomajul. Numărul persoanelor aflate în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă este puțin peste 3.600, ceea ce înseamnă un procent de 3,02%. În zona Olteniei, cei mai mulți șomeri sunt în Dolj, care are o populație de două ori mai mare decât Gorjul. Județul nostru stă cel mai bine dintre județele din regiune, având cel mai mic procent de șomaj.
La Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă există continuu locuri disponibile, iar unii administratori se plâng de faptul că nu găsesc persoane care să vrea să se angajeze. În realitate, salariile foarte mici i-au făcut pe gorjeni să aleagă calea străinătății, unde muncesc fie sezonier, fie perioade de câțiva ani.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Patru containere modulare, în dotarea Serviciului de Ambulanță Gorj

Postat acum

on

De către

Banii pentru această investiție au venit de la Ministerul Sănătății. Aceste module vor fi amplasate la Târgu-Cărbunești, Bumbești-Jiu și Târgu-Jiu, la substațiile SJA. Au o valoare de 50.000 de lei, pe bucată. De asemenea a mai fost achiziționat un sterilizator modern.

SJA a mai achiziționat doua tărgi și echipament de protecție pentru toți salariații, a anunțat Tibi Tătaru, directorul SJA Gorj.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!