Connect with us

EVENIMENTE

Femeia refuzată de ambulanță a fost depistată cu COVID. La fel și fiica

Postat acum

on

Femeia care în urmă cu câteva zile a sunat la ambulanță, după ce a început să se simtă rău și să prezinte simtome specifice Coronavirusului, a fost confirmată cu Covid. Și fiica ei, care a ajutat-o să meargă la medicul de familie, a primit același diagnostic. Ambele au fost preluate cu izoleta și internate, în această după amiază. Cele două târgujience au apelat la presă, când starea de sănătate a mamei, care este poștăriță, s-a agravat, prezentând tuse, dureri și febră. Operatorul de la salvare i-a spus femeii, atunci când a sunat să ceară ajutor, că nu o poate prelua nicio ambulanță, pentru că nu mai sunt locuri în spitale. Directorul Serviciului de Ambulanță Gorj a recunoscut că, într-adevăr, persoanele suspecte sunt puse în așteptare, până se eliberează locuri în spitalele din județ. În ultimele 24 de ore, au fost confirmate 24 de noi cazuri de Coronavirus, în județ și un bolnav a decedat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR