Connect with us

POLITICĂ

După ce PSD l-a pus în mai multe funcții, s-a supărat și a plecat din partid

Postat acum

on

Viceprimarul PSD, Adrian Tudor, și-a dat demisia din partid, supărat că nu a fost pus candidat la Primăria Tg Jiu. Acesta a anunțat, azi, că pleacă din PSD și face o serie de acuze la adresa conducerii. Tudor a beneficiat, în ultimii ani, de numeroase privilegii din partea partidului, pe care îl părăsește. A fost susținut director adjunct al Minprest, șef la Baza de Tratament Săcelu și viceprimar la Primăria Târgu Jiu, unde are un salariu de 12.000 de lei.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile

    3 iulie 2020 at 15:22

    Nu văd c-ar fi supărare, cât văd că e decepție. După cum a ajuns PSD-ul gorjean, orice om serios de partid ar fi făcut la fel. Când partidul tău zice că nu mai are nevoie de tine, te duci și-ți vezi de drumul propriu, nu stai ca la muzeul statuilor de ceară, în ideea că ți-o mai da și ție cineva bună ziua vreodată…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!