Connect with us

POLITICĂ

După ce PSD l-a pus în mai multe funcții, s-a supărat și a plecat din partid

Postat acum

on

Viceprimarul PSD, Adrian Tudor, și-a dat demisia din partid, supărat că nu a fost pus candidat la Primăria Tg Jiu. Acesta a anunțat, azi, că pleacă din PSD și face o serie de acuze la adresa conducerii. Tudor a beneficiat, în ultimii ani, de numeroase privilegii din partea partidului, pe care îl părăsește. A fost susținut director adjunct al Minprest, șef la Baza de Tratament Săcelu și viceprimar la Primăria Târgu Jiu, unde are un salariu de 12.000 de lei.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile

    3 iulie 2020 at 15:22

    Nu văd c-ar fi supărare, cât văd că e decepție. După cum a ajuns PSD-ul gorjean, orice om serios de partid ar fi făcut la fel. Când partidul tău zice că nu mai are nevoie de tine, te duci și-ți vezi de drumul propriu, nu stai ca la muzeul statuilor de ceară, în ideea că ți-o mai da și ție cineva bună ziua vreodată…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Alegeri PNL: Romanescu și Bejinaru au boicotat! Au băgat buletinele direct în urnă

Postat acum

on

De către

Primarul și viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu și Bejinaru Bogdan, nu au intrat în cabina de vot. Sunt delegați ai organizației municipale a PNL Târgu Jiu.

Ambii au luat buletinele de vot și le-au introdus, fara sa bifeze ceva, direct, în urnă.

Au mai fost delegați care au făcut același lucru, restul au intrat, totuși în cabinele de vot.

Doi candidați se luptă pentru șefia PNL Gorj, Ion Iordache și Gheorghe Pecingină.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR