Connect with us

ULTIMA ORĂ

DE TOT RÂSUL! Asistentă de la DSP, trimisă acasă din cauza unui termometru defect! Ce s-a întâmplat!

Postat acum

on

O asistentă medicală de medicina muncii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj a fost trimisă acasă, marți, 2 iunie a.c., după ce termometrul non-contact al instituției a indicat că femeia avea o temperatură de peste 38 de grade.
La scurt timp după acest incident s-a creat panică printre asistentele care monitorizează persoanele izolate și pe cele care se află în carantină, aflate în sediul Instituției Prefectului, mai ales că auziseră că vor fi mutate în Casa Agronomului și izolate acolo.
Situația a devenit de-a dreptul comică, în momentul în care s-a constatat că termometrul digital al DSP a dat eroare, după ce asistenta a anunțat că i-a fost măsurată temperatura cu un termometru clasic și se află în parametri normali.Asistenta de la medicina muncii a venit ca în fiecare zi la muncă, fiind una din cele care și-a făcut serviciul în cadrul Prefecturii Gorj, pe perioada pandemiei, numai că la triajul epidemiologic, termometrul instituției a arătat că are o temperatură de peste 38 de grade, așa că a fost trimisă acasă în izolare.Mai multe angajate ale DSP, colege ale acesteia s-au panicat și se așteptau la ce e mai rău, mai ales că o altă asistentă cu care făcuseră serviciu la Prefectură fusese confirmată cu COVID-19 și internată la spitalul Tg-Cărbunești.În final, ajunsă acasă, femeia și-a luat temperatura cu termometru classic care indica o temperatură de 37 de grade, adică în parametri normali, concluzia fiind că aparatul de la DSP este defect.

Cu alte cuvinte, chiar în instituția care se ocupă de monitorizarea sănătății publice se mai dau rateuri și nu este exclus, pentru a drege busuiocul, să comunice oficial că asistenta a avut ”roșu în gât”.
Odată cu încetarea stării de alertă, personalul care se ocupă monitorizarea persoanele izolate și a celor aflate în carantină, urmează să fie mutat din sediul Instituției Prefectului Județul Gorj la Casa Agronomului.

Claudiu Matei

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Au blocat drumul pădurarului

Postat acum

on

De către

Doi dărbați din comuna Bărbătești au blocat drumul spre pădure și l-au împiedicat pe pădurar să treacă. Acesta a sesizat poliția, care i-a amendat pe cei doi, care au încercat să facă singuri dreptate. „La data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești s-au sesizat cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani și un bărbat de 66 de ani, ambii din comuna Bărbătești, ar fi blocat cu intenție DC Petrești, care face accesul către fondul forestier național, amplasând o căruță în mijlocul drumului, în scopul împiedicării trecerii unui tânăr în vârstă de 26, din orașul Târgu Cărbunești, având calitatea de pădurar, fiind necesară intervenția organelor de poliție pentru a elibera drumul. Ca urmare a celor constatate, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a bărbatului de 66 de ani, conform Legii 61/1991, cu amendă de 1.100 lei, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, conform Legii 55/2020 cu amendă de 500 lei pentru nepurtarea măștii de protecție și conform Legii 171/2010 cu amendă 3.000 lei, precum și măsura confiscării a 0,28 mc de material lemnos esență salcâm, care era depozitat în fața locuinței sale și pentru care nu a prezentat documente de proveniență”, arată IPJ Gorj.

Și tânărul de 25 de ani a fost amendat 1.000 de lei. Polițiștii întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

S-a trezit cu datorii, după ce a împrumutat cardul unei cunoștințe

Postat acum

on

De către

O pensionară din Târgu Jiu s-a trezit cu datorii la bancă, după ce a dat cardul unei cunoștințe, să-i facă cumpărăturile. Femeia are acum de achitat rate restante și a rămas și fără banii din cont. Prejudiciul: 20.000 de lei. „La data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie de 67 de ani, din localitatea Ursați, despre faptul că în cursul anului 2020, i-a înmânat cardul bancar unei femei de 44 de ani, din comuna Dănești, pentru a-i efectua unele cumpărături și a achita ratele la un împrumut, iar în luna aprilie 2021 a primit înștiințare de la bancă despre faptul că nu și-a achitat ratele. Ulterior, după ce a verificat soldul, a constatat faptul că nu mai are nici un ban în cont, fiindu-i cauzat un prejudiciu în valoare de 20.000 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Gorjean condamnat la 2 ani de închisoare pentru violare de domiciliu și trafic de droguri

Postat acum

on

De către

Gorjean condamnat la2 ani de închisoare pentru violare de domiciliu și trafic de droguri. Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Gorj pe numele unui bărbat de 62 de ani, din municipiul Târgu Jiu, condamnat la pedeapsa privativă de libertate de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și trafic de droguri.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Tg-Jiu, de către polițiști.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR