Connect with us

ULTIMA ORĂ

DE TOT RÂSUL! Asistentă de la DSP, trimisă acasă din cauza unui termometru defect! Ce s-a întâmplat!

Postat acum

pe

O asistentă medicală de medicina muncii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj a fost trimisă acasă, marți, 2 iunie a.c., după ce termometrul non-contact al instituției a indicat că femeia avea o temperatură de peste 38 de grade.
La scurt timp după acest incident s-a creat panică printre asistentele care monitorizează persoanele izolate și pe cele care se află în carantină, aflate în sediul Instituției Prefectului, mai ales că auziseră că vor fi mutate în Casa Agronomului și izolate acolo.
Situația a devenit de-a dreptul comică, în momentul în care s-a constatat că termometrul digital al DSP a dat eroare, după ce asistenta a anunțat că i-a fost măsurată temperatura cu un termometru clasic și se află în parametri normali.Asistenta de la medicina muncii a venit ca în fiecare zi la muncă, fiind una din cele care și-a făcut serviciul în cadrul Prefecturii Gorj, pe perioada pandemiei, numai că la triajul epidemiologic, termometrul instituției a arătat că are o temperatură de peste 38 de grade, așa că a fost trimisă acasă în izolare.Mai multe angajate ale DSP, colege ale acesteia s-au panicat și se așteptau la ce e mai rău, mai ales că o altă asistentă cu care făcuseră serviciu la Prefectură fusese confirmată cu COVID-19 și internată la spitalul Tg-Cărbunești.În final, ajunsă acasă, femeia și-a luat temperatura cu termometru classic care indica o temperatură de 37 de grade, adică în parametri normali, concluzia fiind că aparatul de la DSP este defect.

Cu alte cuvinte, chiar în instituția care se ocupă de monitorizarea sănătății publice se mai dau rateuri și nu este exclus, pentru a drege busuiocul, să comunice oficial că asistenta a avut ”roșu în gât”.
Odată cu încetarea stării de alertă, personalul care se ocupă monitorizarea persoanele izolate și a celor aflate în carantină, urmează să fie mutat din sediul Instituției Prefectului Județul Gorj la Casa Agronomului.

Claudiu Matei

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Nora unui cunoscut pomicultor din Gorj, și frumoasă și devreme acasă

Postat acum

pe

Nora lui Nicolae Becheanu, cunoscutul proprietar al unei pepiniere din Gorj, este frumoasă de pică. Tânăra mămică are grija de aspectul ei fizic, care este apreciat de cunoscuți pe rețele de socializare, și, în același timp, de familia frumoasă pe care o are.

Cu un corp de invidiat, Petronela Becheanu ar face invidios orice manechin profesionist, dar chiar și așa, frumoasa gorjeancă este modestă fiind considerată, de apropiați, un om deosebit.

Continuă să citești

ACTUALITATE

Cowboy de Târgu Jiu, călare prin oraș! Nu l-a oprit nimeni

Postat acum

pe

Un tânăr, plictisit de ziua caldă de sâmbătă, a decis să își scoată bidiviu prin oraș. Respectivul a încălecat pe cal și a dat o tura prin municipiu, fiind văzut, de participanții la trafic, în cartierul 9 Mai. Nimeni nu l-a oprit pe respectivul călăreț, măcar să îl întrebe ce caută pe străzi, hipodromul pentru iubitorii de călărie nefiind prin zona respectivă.

Continuă să citești

MONDEN

Vezi ce actriță, sex-simbol, are ca idol un director din Târgu Jiu

Postat acum

pe

Chiar și șefii de instituții au preferințe printre frumoasele lumii mondene. Vasile Păunescu, directorul Direcției de Statistică Gorj, nu se sfiește să arate public, faptul că este fan al unei celebre blonde de la Hollywood. Șeful din Gorj postează citate din Jane Fonda, care este încă un model de urmat. „Iată ce ne învață JANE FONDA, 84 de ani (n. în 1937)! ”După ce ați trecut de 60 de ani, pentru că nu mai aveți foarte mulți ani în față și pentru că nu puteți lua cu voi nimic atunci când vă duceți, n-are rost să mai fiți preocupați să economisiți.

Așadar, cheltuiți banii pe care i-ați pus deoparte, faceți excursii, cumpărați ce vă face plăcere și dăruiți ce vă puteți permite.
Nu vă gândiți să lăsați chiar tot ce-ați agonisit copiilor și nepoților, pentru că, nu-i așa? nu vreți să-i transformați în niște paraziți care așteaptă cu nerăbdare ziua în care veți muri”, este o parte din citatul atribuit lui Jane Fonda și postat de directorul de la Statistică, pe pagina de socializare.

 

Continuă să citești

Târgu Jiu
Clear
07:0418:14 EET
Se simt: 4°C
Vânt : 6km/h N
Umiditate : 52%
Presiunea aerului: 1028.45mbar
Indexul UV: 0
LuniMarțiMiercuri
12/-2°C
13/1°C
15/0°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI