Connect with us

POLITICĂ

Cosmin Popescu: Nu mai mințiți!

Postat acum

on

Președintele Consiliului Județean Gorj, Mihai Popescu, a transmis un mesaj dur adversarilor politici, de la PNL, pe care îi acuză că împrăștie informații false, ca să-i inducă în eroare pe primari. Șeful județului i-a acuzat pe liberali de împrăștierea de fake-news-uri. Popescu a dezmințit că ar vrea să candideze la parlamentare și și-a reconfirmat candidatura pentru președinția Consiliului Județean.

“ Tot circulă, în ultima perioadă, în rândul colegilor mei primari informații false. Prima este că nu aș mai candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, că aș merge la parlamentare ori că m-aș retrage. Această informație este falsă! Domnule Vîlceanu, domnilor liberali, nu mai mințiți! De asemenea, nu mai mințiți primarii că le dați proiecte. În acest moment, nu aveți niciun proiect clar, finanțabil la nivelul guvernului, aveți un deficit enorm. Nu mai mințiți în ceea ce privește declanșarea unor proceduri de noi proiecte. Și noi am depus proiecte pe CNI. Nu suntem șantajați sau șantajabili. O să fim cu ochii pe ei. Dacă vor face anumite abuzuri în ceea ce privește alocare discreționară a proiectelor, vom interveni. Noi am acordat proiecte în 2007 tuturor unităților administrativ-teritoriale, indiferent de culoarea politică. Am considerat că este nevoie ca întreg județul să se dezvolte, indiferent de coloratura politică a unui primar. Nu mai umblați cu minciuni și cu presiuni!”, a transmis Cosmin Popescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Un partid și-a stabilit candidatul pentru Primăria Târgu Jiu! Avocat pregătit pentru 2024

Postat acum

on

De către

Astăzi a avut loc, începând cu ora 13:00, ședința Biroului Permanent Județean al PER Filiala Gorj. În cadrul acesteia s-a supus la vot propunerea președintelui Miroiu Dan Dumitru de desemnare a candidatului pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu și cu unanimitate de voturi a fost desemnat în această calitate, Prim-Vicepreședintele filialei PER Gorj Fumureanu Ștefan Gelu.

A fost făcută o analiză obiectivă asupra evoluției reorganizării filialei și au fost luate decizii menite să îmbunătățească activitatea acesteia.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mandatul pesedistului Giorgi în CS-ul CEO, în pericol din cauza unei întrebări

Postat acum

on

De către

Gabriel Giorgi, susținut de PSD pentru un mandat pe perioadă determinată în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, a răbufnit pe Facebook.

Acesta a dat de înțeles că mandatul său în CS nu va fi prelungit deoarece o pus o întrebare care a deranjat ministrul Energiei.

„Ce ți se poate întâmpla dacă îl întrebi pe președintele directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră?Răspuns: Ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supravegere al CEO pentru… impertinență!”, a transmis Giorgi pe pagina sa de Facebook.

Social democratul a postat fotografii relevante cu furturile repetate din companie.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR