Connect with us

SPORT

Cine se poate înscrie la noua secție de fotbal de la Târgu Jiu

Postat acum

on

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu va avea o secție de fotbal pentru juniori, care va funcționa de mâine, 1 iulie. La aceasta se pot înscrie copiii născuţi în intervalul 2010-2015. „Tinerii sportivi vor fi pregătiți de cei mai buni antrenori, așa cum se întâmplă în toate celelalte secții ale CSM. De aceea, suntem convinși că rezultatele nu vor întârzia să apară, mai ales că deținem și o bază sportivă foarte bine pusă la punct. Este un moment mult așteptat de sute, dacă nu chiar mii de copii care își doresc să facă performanță în fotbal și care visează să joace pentru cele mai puternice cluburi din țară. Au, acum, șanse reale ca acest vis să se împlinească, mai ales că CSM a dovedit că poate face performanță într-un timp foarte scurt. Vor avea loc întâlniri între reprezentanții clubului, copii și părinți, urmând a fi anunțate și datele pentru preselecții și selecții”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SPORT

Șoc! Pandurii s-a retras din Liga a III-a

Postat acum

on

De către

Decizie șocantă, în fotbalul gorjean! Pandurii s-a retras din Liga a III-a. Comitetul Executiv al FRF a aprobat, ieri, retragerea echipei, care nu s-a mai reunit pentru reluarea antrenamentelor. Comitetul Executiv al FRF a aprobat retragerea Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. „Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi, domnii Kyros Vasaras și Gino Iorgulescu lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 5 august 2022, adoptă următoarele decizii: aprobă cu unanimitate de voturi completarea locului vacant în Liga a 3-a, urmare a retragerii clubului CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, de către clubul ACS Sticla Arieșul Turda”, se arată în comunicatul oficial al FRF.

 

Continuă să citeşti

SPORT

Turneu de tenis la Motru, 40 de participanți

Postat acum

on

De către

În perioada 5-7 august, pe arena din municipiul Motru se organizează Turneu Gold Sportya.

Turneul este organizat de Primăria Municipiului Motru și se bucură de prezența a 40 de participanți din Sibiu, Craiova, Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Timișoara, Tg-Jiu și Motru.

Continuă să citeşti

SPORT

Polițistă din Motru, pe podium la o competiție sportivă mondială desfășurată la Rotterdam

Postat acum

on

De către

Stirbulescu Ileana-Denisa este din orașul Motru. A absolvit Colegiul Național George Coșbuc în perioada 2011-2014 iar în anul 2017 a absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza.

În perioada 23 iulie – 31 iulie s-au desfășurat Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor – in Rotterdam 2022. La aceste jocuri au participat peste 10.000 de sportivi din aproximativ 70 de tari. În urma participării la aceasta competiție, polițistă din Motru a obținut următoarele locuri :

Locul I – proba de 800 m

Locul I – ștafeta 4×400

Locul I – ștafeta 4×100

Locul II – 10 km

Locul III – 5 km

Pentru aceste performanțe, gorjeanca a primit numeroase mesaje de felicitare de la comunitatea din Motru.

 

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR