Connect with us

EVENIMENTE

Amenzi pentru afaceriștii cu lemne

Postat acum

on

Polițiștii și inspectorii Gărzii Forestiere au verificat zeci de depozite de lemne, din județul Gorj. Oamenii legii au aplicat 51 de sancțiuni, în urma controalelor, pentru nereguli constatate în activitățile de comerț cu material lemnos. Aproape 100 de vehicule de transport au fost purecate de echipele de control și au fost confiscați peste 100 mc de lemne. „Cu ocazia controalelor efectuate, polițiștii împreună cu  reprezentanţi din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea și Direcţiei Silvice Gorj au verificat 18 depozite de material lemnos, 5 exploatări de material lemnos, fiind controlate și 99 de vehicule, 28 dintre acestea transportând lemn. Cu această ocazie au fost aplicate în total 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 31.005 lei, din care 13 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare totală de 20.000 de lei. De asemenea, au mai fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile pe drumurile publice, în valoare de 8.105 lei, fiind reținute două premise de conducere, un certificate de înmatriculate și două plăcuțe cu numerele de înmatriculare. Totodată, polițiștii au confiscat 110,2392 mc material lemnos (83,8192 mc lemn de foc și 26,42 mc cherestea), în valoare totală de 34247,175 lei”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR