Connect with us

ACTUALITATE

Ambele bibliotecare ale Primăriei Țicleni, obligate de instanță să restituie fiecare aproape 30.000 de lei!

Postat acum

on

Mărgineanu Elena și Vîrdarie Adriana, ambele bibliotecare la Primăria Țicleni, au fost depistate cu salarii ilegale, la controlul Camerei de Conturi Gorj, care a descoperit la acest UAT un prejudiciu, anul trecut, de 600.000 de lei. Salariatele sunt obligate să restituie primăriei aproape 60.000 de lei. Ambele au pierdut la Tribunalul Gorj, procesele pe fond, sentințele putând fi atacate cu apel.

Nu sunt șanse ca acestea să nu restituie banii, în urmă celor constatate de Camera de Conturi Gorj. Bibliotecarele încasau 6000 de lei lunar, după ce li s-au mărit ilegal chenzinele, cu doi ani în urmă, de către edilul Radu Constantin. Cel din urmă a recunoscut că nu era sigur dacă trebuia să le mărească celor două salariile atunci când le-a majorat pe cele ale restului angajaților. Cu toate acestea a făcut asta, ilegalitatea fiind depistată de Camera de Conturi Gorj.

Publicitate
Comentarii

3 Comments

 1. Constantin Popescu

  9 iunie 2020 at 10:54

  Aaaaaaaaa, uitai. Scrieti voi ca, Curtea de Conturi a depistat. Nu,nu au depistat din proprie initiativa. Le-a reclamat ,,corectul”, ,,desteptul” Gigi Dica Sparinceana. De ce?!!! El stie. Il bleastama alea de s-a si imbolnavit Viitorul primar. Iasa cand imi vad eu ceafa.

 2. Constantin Popescu

  9 iunie 2020 at 14:43

  Alooooooooooooooooo, unde sunt restul comentariilor???? Ziaristiiiiii lui peste. De ce stergeti comentariile???
  Rusineeeeeeeeeeee.

 3. Lumezeanu D

  10 iunie 2020 at 11:20

  Buna ziua,

  Inseamna ca a avut dreptate !

  de ce au dat salarii ilegale?

  asta a spus legea ! asta este!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Protest: Avocații din Baroul Gorj, cu banderole albe pe braț

Postat acum

on

De către

Instanțele din Gorj, paralizate, în această dimineață urmare a protestului avocaților din baroul județean. La instanțe se mai judeca doar urgențele, cauzele penale și ordonanțele președințiale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Criză de butelii

Postat acum

on

De către

Buteliile, cândva nelipsite din casa fiecărei familii, au ajuns la mare căutare. Gorjenii care încă folosesc acest tip de alimentare pentru aragaz au alergat, în ultimele zile, să caute un centru care încă mai are pe stoc. De la punctele din oraș, oamenii au fost direcționați către centrele din comune, în speranța că au noroc și găsesc acolo butelii. Problema a apărut în momentul în care stațiile GPL au refuzat să mai încarce recipientele goale, aduse de oameni, după tragedia de la Crevedia, care a fost urmată de controale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Ministrul Energiei, vizită în Gorj

Postat acum

on

De către

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, va veni în județul Gorj, la finalul acestei săptămâni. Burduja a fost invitat, pe 6 octombrie, la aniversarea a 40 de ani de la inaugurarea Centralei Hidroelectrice Tismana Subteran, cea mai mare unitate hidroenergetică din cadrul Complexului Cerna-Motru-Tismana, dar și pentru inaugurarea unor lucrări efectuate aici, a declarat subprefectul Mihai Istrate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK