Connect with us

ACTUALITATE

Ambele bibliotecare ale Primăriei Țicleni, obligate de instanță să restituie fiecare aproape 30.000 de lei!

Postat acum

on

Mărgineanu Elena și Vîrdarie Adriana, ambele bibliotecare la Primăria Țicleni, au fost depistate cu salarii ilegale, la controlul Camerei de Conturi Gorj, care a descoperit la acest UAT un prejudiciu, anul trecut, de 600.000 de lei. Salariatele sunt obligate să restituie primăriei aproape 60.000 de lei. Ambele au pierdut la Tribunalul Gorj, procesele pe fond, sentințele putând fi atacate cu apel.

Nu sunt șanse ca acestea să nu restituie banii, în urmă celor constatate de Camera de Conturi Gorj. Bibliotecarele încasau 6000 de lei lunar, după ce li s-au mărit ilegal chenzinele, cu doi ani în urmă, de către edilul Radu Constantin. Cel din urmă a recunoscut că nu era sigur dacă trebuia să le mărească celor două salariile atunci când le-a majorat pe cele ale restului angajaților. Cu toate acestea a făcut asta, ilegalitatea fiind depistată de Camera de Conturi Gorj.

Publicitate
Comentarii

3 Comments

 1. Constantin Popescu

  9 iunie 2020 at 10:54

  Aaaaaaaaa, uitai. Scrieti voi ca, Curtea de Conturi a depistat. Nu,nu au depistat din proprie initiativa. Le-a reclamat ,,corectul”, ,,desteptul” Gigi Dica Sparinceana. De ce?!!! El stie. Il bleastama alea de s-a si imbolnavit Viitorul primar. Iasa cand imi vad eu ceafa.

 2. Constantin Popescu

  9 iunie 2020 at 14:43

  Alooooooooooooooooo, unde sunt restul comentariilor???? Ziaristiiiiii lui peste. De ce stergeti comentariile???
  Rusineeeeeeeeeeee.

 3. Lumezeanu D

  10 iunie 2020 at 11:20

  Buna ziua,

  Inseamna ca a avut dreptate !

  de ce au dat salarii ilegale?

  asta a spus legea ! asta este!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Salariile românilor, cele mai mici din Europa

Postat acum

on

De către

Salariul minim al românilor este cel mai mic din Uniunea Europeană. Un angajat din țară noastră primesc mai puțin decât unul din Guatemala. În timp ce la noi, salariul este de 308 euro, în Guatemala este de 320 de euro. Salariații plăți cel mai bine sunt în București, acolo unde salariul mediu trece de 4.600 de lei.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Au venit conductele! Încep lucrările la Cîlnic, Telești, Rovinari și Bîlteni

Postat acum

on

De către

Într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare, Lia Olguța Vasilescu spune că pe șantierul Firului II Isvarna-Craiova au ajuns conductele necesare, motiv pentru care antreprenorul va începe lucrările săptămâna viitoare, în județul Gorj.

”Încheiem această săptămână de lucru cu vești bune de pe șantierul Firului II Isvarna – Craiova: au ajuns în teren conductele pentru contractul DJ-CL-18, astfel că, de săptămâna viitoare antreprenorul va demara lucrările. Acesta este ultimul din cele șase contracte în care a fost împărțit Firul II Isvarna – Craiova, iar lucrările se vor desfășura în localitățile Câlnic, Telești, Rovinari și Bâlteni, din județul Gorj”, spune primarul municipiului.

Până în acest moment s-a introdus conductă nouă pe o lungime totală de 21.797 metri și s-au reabilitat 3.822 metri. În total, Firul II Isvarna – Craiova presupune reabilitarea a 27,4 kilometri de conductă și construirea altor 96,4 de kilometri.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

FOTO. Aglomerație de la prima oră, la Rânca

Postat acum

on

De către

Cei care vor să urce în stațiunea Rânca, în acest week-end, trebuie să se aștepte din nou la cozi. În centrul stațiunii, în zona pârtiei și a teraselor, este aglomerație de la primele ore. Imaginile arată că turiștii au ieșit la zăpadă, profitând de vremea bună, după ce, în ultima săptămână, în zonă a fost viscol și drumul ce leagă Rânca de orașul Novaci a fost chiar închis. Cea mai mare problemă o constituie lipsa locurilor de parcare, pentru care nu s-a găsit încă o rezolvare. Așa că, persoanele care și-au planificat să meargă în zonă trebuie să ia în calcul acest aspect, pentru a nu fi nevoite să se întoarcă din drum.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR