Connect with us

ACTUALITATE

Ambele bibliotecare ale Primăriei Țicleni, obligate de instanță să restituie fiecare aproape 30.000 de lei!

Postat acum

on

Mărgineanu Elena și Vîrdarie Adriana, ambele bibliotecare la Primăria Țicleni, au fost depistate cu salarii ilegale, la controlul Camerei de Conturi Gorj, care a descoperit la acest UAT un prejudiciu, anul trecut, de 600.000 de lei. Salariatele sunt obligate să restituie primăriei aproape 60.000 de lei. Ambele au pierdut la Tribunalul Gorj, procesele pe fond, sentințele putând fi atacate cu apel.

Nu sunt șanse ca acestea să nu restituie banii, în urmă celor constatate de Camera de Conturi Gorj. Bibliotecarele încasau 6000 de lei lunar, după ce li s-au mărit ilegal chenzinele, cu doi ani în urmă, de către edilul Radu Constantin. Cel din urmă a recunoscut că nu era sigur dacă trebuia să le mărească celor două salariile atunci când le-a majorat pe cele ale restului angajaților. Cu toate acestea a făcut asta, ilegalitatea fiind depistată de Camera de Conturi Gorj.

Publicitate
Comentarii

3 Comments

 1. Constantin Popescu

  9 iunie 2020 at 10:54

  Aaaaaaaaa, uitai. Scrieti voi ca, Curtea de Conturi a depistat. Nu,nu au depistat din proprie initiativa. Le-a reclamat ,,corectul”, ,,desteptul” Gigi Dica Sparinceana. De ce?!!! El stie. Il bleastama alea de s-a si imbolnavit Viitorul primar. Iasa cand imi vad eu ceafa.

 2. Constantin Popescu

  9 iunie 2020 at 14:43

  Alooooooooooooooooo, unde sunt restul comentariilor???? Ziaristiiiiii lui peste. De ce stergeti comentariile???
  Rusineeeeeeeeeeee.

 3. Lumezeanu D

  10 iunie 2020 at 11:20

  Buna ziua,

  Inseamna ca a avut dreptate !

  de ce au dat salarii ilegale?

  asta a spus legea ! asta este!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

S-a pornit afumătoarea de la Motru

Postat acum

on

De către

După opt zile în care Uzina de Agent Termic și de Alimentare cu Apă din Motru nu a furnizat apă caldă consumatorilor, urmare a unei defecțiuni, astăzi s-au făcut încercări de repornire a uzinei. Dinspre UATAA nu s-a văzut decât fum și mai puțin apa așteptată însă de către motrenii care au făcut haz de necaz pe rețelele de socializare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Motrean infectat cu coronavirus varianta Delta

Postat acum

on

De către

Un motrean de 71 de ani a fost depistat cu coronavirus, varianta Delta. Bărbatul se află internat într-un spital din capitală. Interesant este că gorjeanul nu a fost plecat în străinătate și a declarat că nu a intrat în contact cu persoane venite din Marea Britanie.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, prezent la o reuniune organizată de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Postat acum

on

De către

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a participat, joi, 22 iulie, la o reuniune organizată de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.  Tema a fost „Dialogul cu mediul de afaceri și autoritățile locale pe Programul Operațional Tranziție Justă”. Aici, președintele CJ Gorj a primit asigurări că banii vor fi direcționați echitabil către județele afectate de tranziția energetică.

”Cu toții suntem preocupați de modul în care vor fi alocate fondurile destinate Programului Operațional Tranziție Justă 2021-2027 (aproximativ 2,2 miliarde euro), tipurile de investiții ce vor primi finanțare, precum și detalii despre viitoarele apeluri de proiecte. Din acest motiv, joi, 22 iunie, am dat curs invitației la dialog adresată de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în cadrul unei reuniuni cu tema „Dialogul cu mediul de afaceri și autoritățile locale pe Programul Operațional Tranziție Justă”. Reprezentanții Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene ne-au asigurat că fondurile disponibile vor fi direcționate echitabil către investiții care să conducă la reducerea emisiilor și diversificare economică, dar care să contribuie, totodată, și la asigurarea unei tranziții sociale juste și eficiente.

Mai mult, le-am solicitat reprezentanților Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene să organizeze deplasări în teritoriu, să promoveze oportunitățile oferite în cadrul Programului Operațional Tranziție Justă 2021-2027, la aceste întâlniri urmând să participe inclusiv potențiali beneficiari (mediu de afaceri, autorități publice, societate civilă etc.). În acest context, Consiliul Județean Gorj va organiza o serie de întâlniri cu reprezentanți ai Camerelor de Comerț și Industrie din România, pentru promovarea Județului Gorj ca zonă cu un mare potențial de dezvoltare și diversificare economică. Prima întâlnire în acest sens va fi organizată la începutul lunii octombrie 2021, cu reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie Româno-Franceză” declară Cosmin Popescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR