Connect with us

ULTIMA ORĂ

Lucrarea de pe Calea Eroilor, subcontractată. Marcel Romanescu: Voi cere daune dacă e afectat dosarul UNESCO

Postat acum

on

0 Shares

Primarul Romanescu avertizează că va cere daune dacă este afectat dosarul UNESCO din cauza lucrării de pe calea Eroilor. Italienii care au câștigat lucrarea de 2 milioane de euro, de reabilitare a Căii Eroilor din Târgu-Jiu, au subcontractat-o. Aceștia s-au prezentat marți , alături de subcontractor, la primarul Marcel Romanescu. Edilul a declarat că, dacă nu va fi respectat graficul de lucrări, va fi executată garanția de 1 milion de lei. În plus, edilul va cere daune dacă dosarul UNESCO va avea de suferit.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

ACTUALITATE

Gorjul își onorează veteranii de război

Postat acum

on

De către

Astăzi, 29 aprilie, de Ziua Veteranilor de Război, două delegații formate din reprezentanții Instituției Prefectului – județul Gorj, Consiliului Județean Gorj, Garnizoanei Târgu Jiu, Centrului Militar Județean Gorj și Asociației Naționale a Veteranilor de Război au cinstit veteranii de război gorjeni la ei acasă: Lt. Col. rtr. Condel N. Ion – Bumbești Pițic, Col. rtr. Pasăre I. Florea – Prigoria, Lt. Col. rtr. Manasia C. Ion – Polovragi, Mr. rtr. Păunescu Constantin – Alimpești, Col. rtr. Bădescu Constantin – Aninoasa, Mr. rtr. Heleșteanu Marin – Târgu Jiu, Slt. rtr. Sichitiu Adam – Turcinești și văduva de război Vochița I. Maria, soția Soldatului Vochița C. Ilie – Logrești.

În finalul acțiunii, a fost depusă o coroană de flori la mormântul Generalului Constantin Ispas din cimitirul Turcinești.

,,Cu onoare și recunoștință, ne înclinăm în fața curajului și sacrificiului veteranilor de război din județul nostru. Fie ca amintirea lor să fie mereu vie în inimile noastre și, an de an, să le aducem respectul și recunoștința cuvenită pentru devotamentul neîntrerupt față de țară, pentru apărarea libertății și a valorilor noastre”, a transmis Iani Gârbaciu, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Invitație la Hora de Paște, la Bălești

Postat acum

on

De către

,,Primăria comunei Bălești și Consiliul Local Bălești au deosebita plăcere să vă invite la tradiționala horă, ce se organizează cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, în ziua de 5 Mai 2024, cu începere de la ora 17:00, pe platforma de evenimente din satul Ceauru (lângă stadion). În cazul în care vremea va fi neprietenoasă, evenimentul se va desfășura la Căminul Cultural ,,Ion Teoteoi”, Bălești. Vă așteptăm cu drag!”, au comunicat reprezentanții Primăriei Bălești.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Florin Petre Cosacu, candidatul PSD la Primăria Roșia de Amaradia: Îmi propun să aduc schimbarea!

Postat acum

on

De către

Florin Petre Cosacu este un tânăr antreprenor, care a reușit să se afirme în plan personal și vrea să se implice în dezvoltarea localității Roșia de Amaradia. Deține o afacere de familie, care l-a ajutat să cunoască toți pașii spre reușită și, datorită acestei experiențe, știe ce are de făcut ca primar. Locuitorii din Roșia de Amaradia au cerut o schimbare, iar candidatul PSD la primărie reprezintă ceea ce-și doresc oamenii.

”Sub deviza „Roșia de Amaradia – Oamenii pe primul loc”, îmi propun să aduc schimbarea, modernizarea și dezvoltarea pe care comuna noastră o merită cu prisosință. Îmi voi dedica întreaga energie și cunoștințele dobândite pentru a face din Roșia de Amaradia un loc mai bun pentru toți locuitorii. PSD este foarte iubit în Roșia de Amaradia, deoarece oamenii știu foarte bine ce a făcut partidul pentru comuna noastră. Cea mai importantă investiție este Drumul județean, realizat de Consiliul Județean Gorj. DJ 675C, care tranzitează toate localitățile din această zonă, s-a modernizat datorită domnului Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, iar acest lucru este cunoscut în rândul oamenilor. Având susținerea celui mai puternic partid politic, dar mai ales sprijinit de oameni, am toată încrederea că vom reuși să aducem Roșia de Amaradia pe făgașul progresului!”, a declarat Flori Petre Cosacu.

 

 

Continuă să citeşti