Connect with us

EVENIMENTE

Minori răniți într-un accident rutier

Postat acum

on

0 Shares

În noaptea de 3/4 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizați prin apelul 112, despre faptul că, pe raza comunei Ionești, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Un tânăr, de 20 de ani, din comuna Grozești, județul Mehedinți, în timp ce conducea a pierdut controlul asupra autoturismului, înmatriculat în Spania, pe DJ674 Ionești, într-o curbă la stânga, părăsind partea carosabilă, lovind un cap de pod, din beton, fapt reieșit din primele cercetări efectuate de poliție.

Doi adolescenți, un tânăr de 16 ani și o tânără de 14 ani, ambii domiciliați în comuna Grozești, județul Mehedinți, pasageri în autoturism, au fost accidentați în urma impactului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

EVENIMENTE

Defileul Jiului: Șenilată căzută de pe un trailer!

Postat acum

on

De către

Un utilaj care se afla pe un trailer a căzut pe carosabil și s-a răsturnat. Din fericire, șenilată a ajuns pe carosabil fără să producă victime sau pagube pentru participanții la trafic. Se pare că utilajul nu a fost bine ancorat iar la o curbă s-a desprins și a căzut răsturnandu-se pe plafon.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Femeie din Târgu-Jiu, amenințată cu bataia de fostul soț

Postat acum

on

De către

La data de 25 aprilie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că a fost amenințată cu acte de violență de către fostul soț.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că femeia, în vârstă de 30 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce se afla pe stradă, în urma unor discuții purtate în contradictoriu cu fostul său soț, în vârstă de 45 de ani, a fost amenințată cu acte de violență de acesta, fiindu-i creată o stare de temere.

În urma evaluării riscului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

La aceeași dată, bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, prin aceea că s-a apropiat la o distanță mai mică de 100 de metri față de fosta sa soție.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Bursa generală a locurilor de muncă, organizată în luna Mai

Postat acum

on

De către

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, AJOFM Gorj va organiza în data de 17 MAI 2024, începând cu ora 10.00, în Târgu-Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii Constantin Brâncuşi, din str Tineretului nr 1, „BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ“.

Pentru identificarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate şi care să fie oferite persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Gorj desfăşoară acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă.

,,Reamintim că atât persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile pot beneficia de sprijin financiar oferit în condițiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt rugaţi să participe la această acţiune.  Informaţii suplimentare se obţin la sediul AJOFM Gorj din str Lt. Col. D. Petrescu nr 1, Târgu Jiu, nr telefon 0253/211568”, se arată într-un comunicat de presă transmis de AJOFM Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!