Connect with us

ACTUALITATE

Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită la Târgu Jiu

Postat acum

on

Cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române–3 aprilie, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi
Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj au fost planificate activități specifice prin care să se marcheze 171 de ani de la atestarea documentară a Armei.
Astfel, în această perioadă vor fi organizate următoarele activități:

-Prezentarea ordinelor de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim pentru un ofiţer şi opt subofiţeri precum şi de prezentare a recompenselor acordate personalului unităţii.

– la sediul unității vor fi plantați în mod simbolic 3 puieți de stejar roșu

„Și în acest an vom sărbători ziua oamenilor de arme,prin organizarea de activităţi la nivelul unității pentru a respecta prevederile normative în vigoare specifice stării de alertă dar și care au caracter de noutate prin plantarea de stejari.
Întâlnirile anuale cu veteranii unității, care şi-au desfăşurat activitatea profesională în cadrul unităţii, au fost replanificate.
Cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, în numele jandarmilor gorjeni vă transmitem un gând
prietenesc, vă dorim sănătate şi vă asigurăm de implicarea noastră pentru a contribui conform
competenţelor în domeniul ordinii şi siguranţei publice la respectarea măsurilor de prevenire şi
răspândire a COVID-19.”, au transmis reprezentanții IJJ Gorj.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Pompierii Minprest Serv SA, de două ori pe podium

Postat acum

on

De către

În data de 08.06.2023 s-a desfășurat la Baia de Fier concursul, faza județeană a Serviciului Privat de Situații de Urgență, Minprest Serv SA obținând locul 1.

De asemenea, și în data de 10.06.2023 la Severin în cadrul aceluiași concurs, faza interjudețeană, Minprest Serv SA a obținut de-asemenea tot locul 1, calificându-se la fazele superioare.

„S-a demonstrat încă odată că Minprest Serv SA este un partener serioși de servicii, putând prelua oricând serviciile private de pompieri externe și ale CEO”, a declarat președintele Sindicatului Liber Alfa Minprest, Cosmin Bivolaru.

„Sindicatul a sprijinit întotdeauna activitățile și participările la concursuri al salariaților societății Minprest Serv SA”, a completat președintele Sindicatului Liber Alfa Minprest.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Raliu la Rânca: Etapa a doua din Campionatul Național MASTERS de Viteză în Coastă a României

Postat acum

on

De către

DN 67C Rânca va fi închis astăzi și mâine, timp de câteva ore, urmare a unei competiții sportive.

„Având în vedere competiția de automobilism sportiv „Etapa a II-a a Trofelului Național Masters de Viteză în Coastă-Transalpina Masters Challenge-TNMVC Rânca 2023” vă informăm că în zilele de 10 și 11 Iunie a.c., pe DN 67C Rânca, între km 17+000-22+000 traficul rutier pe acest tronson de drum va fi închis între orele  09:00-13:00 și 14:00-18:00.”, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Au furat indicatoarele luminoase de pe drumuri

Postat acum

on

De către

Situație pe cât de comică, pe atât de ilegală, în județul Gorj. Persoane necunoscute au furat indicatoarele luminoase, folosite la avertizarea șoferilor, pe drumurile naționale. ”Pe raza județului au fost montate indicatoare rutiere luminoase și butoni luminoși, în zonele de parapete. Din păcate, mai multe astfel de indicatoare au dispărut, mai exact acea sursă de alimentare și control a luminii, sunt acele indicatoare luminoase, săgețile luminoase, galben intermitent, care pe timpul nopții îi atenționează pe participanții la trafic. Au fost furate de pe DN 67 Rânca, din Defileul Jiului”, a spus Cristi Tudor, purtătorul de cuvânt al DRDP Craiova.
Reprezentanții instituției au făcut plângeri penale, pentru furt.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR