Connect with us

ACTUALITATE

Zeci de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, în județul Gorj

Postat acum

on

În data de 19 noiembrie 2021 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

– 316 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;
– 14987 persoane confirmate cu COVID-19 din care: 13950 persoane vindecate, externate și la domiciliu; 267 persoane internate în spital și 770 persoane decedate.
De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, a mai fost înregistrat un deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 64 ani (nevaccinată), care prezenta și alte afecțiuni medicale: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială și hepatită cronică.
De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost confirmate 20 noi cazuri de îmbolnăvire, dintr-un total de 550 teste efectuate, situația prezentându-se astfel:
– 123 teste RT- PCR efectuate:- 5 rezultate pozitive
– 16 rezultate pozitive, la retestare
-102 rezultate negative;
– 427 teste rapide efectuate: – 15 rezultate pozitive
-412 rezultate negative.
Până astăzi, 19 noiembrie 2021, ora 14.00, s-au primit 263639 doze vaccin anti-
Covid și au fost administrate 211852 doze, dintre care:
– 73795 doza a II-a;
– 17633 doza a III-a.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR