Connect with us

EVENIMENTE

VIDEO. Sute de oameni i-au condus pe ultimul drum pe minerii morți la Jilț Sud. Moment de reculegere, în carierele CEO!

Postat acum

on

A fost jale și lacrimi la înmormântarea minerilor morți în accidentul de muncă de la Cariera Jilț Sud.

Credit foto: (1) Ciprian Purcel | Facebook

La Mătăsari, au fost declarate trei zile de doliu și întreaga comunitate l-a condus pe ultimul drum pe Dragoș Pîrjol.

Sute de oameni au însoțit cortegiul funerar al tânărului de numai 29 de ani, decedat în accident, care a lăsat în urmă familia sfâșiată de durere și pe soția sa însărcinată. Dragoș se angajase la CEO în urmă cu câteva luni.

Credit video: (1) Pasăre Ion Claudiu | Facebook

La Bolboși și Slivilești, de unde erau ceilalți doi mineri, aceeași durere imansă. Prieteni, cunoscuți, colegi, au venit să le fie alături familiilor lui Gheorghe Vâlceanu și Constantin Negoiță.

Gheorghe Vîlceanu avea 38 de ani și muncise ca șofer pe TIR în străinătate. Fiicele sale l-au convins să se întoarcă acasă și să-și găsească un serviciu în țară, pentru că erau dependente de tatăl lor.

Constantin Negoiță avea 45 de ani și era șef de echipă la Jilț Sud. El a coordonat activitatea din ziua fatidică de marți, 17 ianuarie. Bărbatul avea doi copii, un băiat la liceu și o fată studentă.

În cariele miniere, colegii celor trei barbați au ținut un moment de reculegere în memoria acestora. ”Exc.05,ultima intervenție. Drum lin, dragii nostri! În veci nu vă vom uita!”, a fost mesajul lor.

Credit video:(1) Costescu Constantin | Facebook

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

VIDEO. Accident la Padeș. Trei victime

Postat acum

on

De către

Trei persoane au fost rănite, în urma unui accident ce a avut loc în această dimineață, în comuna Padeș. „In aceasta dimineața, in jurul orelor 08:30, ISU GJ a fost solicitat sa intervina pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier pe raza comunei Pades, sat Calugareni. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul GI Tismana și Detasamentul de Pompieri Tg Jiu cu doua autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD, precum și doua echipaje SAJ GORJ. In urma accidentului mașina a părăsit partea carosabila si s-a răsturnat) au rezultat trei victime de sex masculin, neincarcerate si conștiente, care au fost evaluate medical la fata locului de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la UPU Tg-Jiu”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Încă un bărbat, prins de un mal surpat

Postat acum

on

De către

Crește numărul victimelor de la Plopșoru, unde un mal de pământ s-a surpat și a prins un bărbat. La scurt timp, echipajele ISU au fost anunțate că încă o persoană a fost acoperită de pământ. „Echipajele sosite la fata locului au constatat ca doua persoane de sex masculin in vârsta de 47, respectiv 49 de ani, au fost scoase de sub malul de pământ de către colegii alături de care efectuau lucrările la rețeaua de apa. Cele doua persoane au fost evaluate medical la fata locului, iar apoi au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”, ai transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Persoană prinsă sub un mal de pământ

Postat acum

on

De către

O persoană a fost prinsă de un mal de pământ, care s-a surpat, in comuna Plopșoru.
„La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni și Detașamentul de Pompieri Tg-Jiu cu o autospeciala pentru descarcerare, un autocamion, un container multirisc, o ambulanta SMURD și un echipaj SAJ Gorj .
Persoana care a fost surprinsă sub malul de pamant a fost scoasă, este in stare de conștientă și este evaluată medical de către echipajele specializate sosite la fata locului”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR