Home / Gorj Express Tv / Video/Noi tablete Gorjexpress pentru doi frați saraci din Bîrsești

Video/Noi tablete Gorjexpress pentru doi frați saraci din Bîrsești

Doi frați din cartierul Bîrsești aparținând municipiului Târgu-Jiu sunt fericiții posesori ai unor tablete oferite de Gorjexpress.ro, publicația care a dat o mână de ajutor copiilor defavorizați din județ, școlari și preșcolari, care nu pot să își desfășoare orele on-line din lipsa unor mijloace de comunicare adecvate.

De alfel, cei doi frățiori, proveniți dintr-o familie săracă cu cinci membri, sunt al patrulea și al cincilea copil din Gorj care a beneficiar de campania ,,Cu Gorjexpres poți să faci școală de acasă!”.

Atât cei doi beneficiari cât și mama acestora au fost, de altfel, foarte bucuroși de cadourile primite cu puțin timp înainte de Moș Nicolae.

Cei doi frați din Bîrsești le-au arătat echipei Gorjexpress TV jucăriile lor, bradul deja pregătit pentru venirea moșului și felul cum își pregătesc temele pentru școală. Gorjexpress, publicația administrată de Andrei Bănică, va continua campania ,,Cu Gorjexpress poți să faci școală de acasă”, urmând să se ofere la alți o sută de copii defavorizați din județul nostru plase cu dulciuri, fructe și răcoritoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *