Connect with us

ACTUALITATE

Video: ISU continuă căutările tânărului căzut în Jiu

Postat acum

on

Tânărul de 28 de ani, din Târgu Jiu, este dat dispărut, după ce a căzut din barcă în barajul de pe Jiu, de lângă Rovinari. Apelul la 112 a fost făcut duminică seara, iar echipele ISU Gorj s-au deplasat imediat la fața locului.

Salvatorii l-au găsit doar pe prietenul acestuia, care rămăsese imobilizat în barca pneumatică. Nici în prezent, tânărul nu a fost găsit.

Patru bărbați din Târgu Jiu au vrut să se distreze, doar că totul s-a transformat într-o tragedie. Au luat o barcă pneumatică pentru a face o plimbare pe Jiu. Doi dintre ei s-au răzgândit și au decis să coboare din barcă, cu doar câteva minute înainte ca aceasta să se răstoarne.

Mai multe echipe de salvare l-au căutat ore întregi, dar tânărul este de negăsit. Misiunea de salvare este îngreunată și pentru că zona în care a căzut tânărul este foarte periculoasă din cauza curenților puternici.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR