Connect with us

ACTUALITATE

VIDEO. Atenție! 18+! Artist controversat de trap, la Balul Bobocilor de la un reputat colegiu din Tg-Jiu! ”Sunt prea fresh, c@&ie, parfumat”

Postat acum

on

Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” va organiza, pe 10 noiembrie, Balul Bobocilor, iar preselecțiile au început deja de două săptămâni.

Organizatorii evenimentului au anunțat că cel care-i va ”onora” cu prezența este cântărețul Oscar, unul dintre cei mai controversați soliști de trap.

Ștefan Căpraru a.k.a Oscar este adolescentul care a făcut furori, în 2014,  când a participat la emisiunea „Next Star”. Pe atunci avea doar 12 ani și era pasionat de rap, însă acum Oscar lansează melodii trap, un subgen al hip-hop, însă mult mai zgomotos și chiar mai vulgar.

Cu toate astea, tânărul e extrem de apreciat de cei din generația sa, iar ultima piesă, lansată în urmă cu o lună, a sărit peste 1 milion de vizualizări pe youtube și 37 de mii de aprecieri.

Oscar e destul de prolific în domeniu și a compus versurile la aproape toate melodiile pe care le interpretează, însă toate acestea, fără nicio excepție, conțin cuvinte vulgare, care sunt presărate, deseori, cu altele despre droguri. Una dintre piese se numește chiar ”Droguri sau vise”, iar versurile îi va face pe profesorii de la CNET să se ascundă: ”E posibil să f&t banii, a doua zi după ce-mi intră/ Măcar nu-s chitră, încerc să împart totul în echipă/ Stau să agăț p@&*e pe Tinder/ Una mă f#@e, alta mă plimbă/ Are numele tău pe buze, dar e după mine în limbă/ Mă uit în ochii ei și îi văd fața senină/ Își dă ochii peste cap când se termină”.

Oscar e atât de extrovertit încât vorbește cu fanii din cadă, iar într-un filmuleț postat pe youtube spune că a considerat că trebuia să se filmeze pentru că nu se mai spălase pe cap de 7-8 zile și a considerat că e un eveniment.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Primarul din Albeni, revocat de prefect, ținut în șah de instanță

Postat acum

on

De către

Primarul din Albeni, trimis în judecată pentru mită și revocat din funcție, încă este ținut ”agățat” de instituția publică, deoarece instanța nu a dat motivarea, care ar rezolva situația. Decizia de revocare a fost dată de Prefectura Gorj. Prefectul Iulian Popescu spune că legea a permis revocarea edilului Ionuț Stan, deoarece acesta nu a mai putut să desfășoare activitatea în istituție, din cauza restricțiilor puse de magistrați.
Încă nu există o hotărâre definitivă în acest caz, primarul putând contesta decizia, însă fără drept de recurs. Clarificarea situației de la Albeni trenează, deoarece instanța nu a dat încă motivarea în acest caz. Atribuțiile primarului Ionuț Stan au fost preluate de viceprimar.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Protest: Avocații din Baroul Gorj, cu banderole albe pe braț

Postat acum

on

De către

Instanțele din Gorj, paralizate, în această dimineață urmare a protestului avocaților din baroul județean. La instanțe se mai judecă doar urgențele, cauzele penale și ordonanțele președințiale.

„Nu suntem în prezența unui protest clasic, ci într-o campanie de conștientizare a rolului și importanței avocatului în apărarea drepturilor și libertăților cetățenești, o zi destinată la nivel național pentru mediatizarea problemelor cu care se confruntă avocatura, justițiabilii, și, implicit, întregul sistem judiciar. Această campanie debutează cu o zi de întrerupere a activității avocațiale in totalitatea formelor sale și pe întreg teritoriul țării, cu excepția cauzelor urgente privind anumite măsuri preventive s-au asiguratorii și orice alte cauze cu caracter de urgență, de natură a pune în pericol drepturi și libertăți fundamentale”, a precizat decanul Baroului Gorj, avocatul Constantin Groza.

Avocații prezenți la protestul de la Tribunalul Gorj au purtat peste robe, banderole albe pe brațe.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Criză de butelii

Postat acum

on

De către

Buteliile, cândva nelipsite din casa fiecărei familii, au ajuns la mare căutare. Gorjenii care încă folosesc acest tip de alimentare pentru aragaz au alergat, în ultimele zile, să caute un centru care încă mai are pe stoc. De la punctele din oraș, oamenii au fost direcționați către centrele din comune, în speranța că au noroc și găsesc acolo butelii. Problema a apărut în momentul în care stațiile GPL au refuzat să mai încarce recipientele goale, aduse de oameni, după tragedia de la Crevedia, care a fost urmată de controale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK