Connect with us

ACTUALITATE

VIDEO. Atenție! 18+! Artist controversat de trap, la Balul Bobocilor de la un reputat colegiu din Tg-Jiu! ”Sunt prea fresh, [email protected]&ie, parfumat”

Postat acum

on

Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” va organiza, pe 10 noiembrie, Balul Bobocilor, iar preselecțiile au început deja de două săptămâni.

Organizatorii evenimentului au anunțat că cel care-i va ”onora” cu prezența este cântărețul Oscar, unul dintre cei mai controversați soliști de trap.

Ștefan Căpraru a.k.a Oscar este adolescentul care a făcut furori, în 2014,  când a participat la emisiunea „Next Star”. Pe atunci avea doar 12 ani și era pasionat de rap, însă acum Oscar lansează melodii trap, un subgen al hip-hop, însă mult mai zgomotos și chiar mai vulgar.

Cu toate astea, tânărul e extrem de apreciat de cei din generația sa, iar ultima piesă, lansată în urmă cu o lună, a sărit peste 1 milion de vizualizări pe youtube și 37 de mii de aprecieri.

Oscar e destul de prolific în domeniu și a compus versurile la aproape toate melodiile pe care le interpretează, însă toate acestea, fără nicio excepție, conțin cuvinte vulgare, care sunt presărate, deseori, cu altele despre droguri. Una dintre piese se numește chiar ”Droguri sau vise”, iar versurile îi va face pe profesorii de la CNET să se ascundă: ”E posibil să f&t banii, a doua zi după ce-mi intră/ Măcar nu-s chitră, încerc să împart totul în echipă/ Stau să agăț [email protected]&*e pe Tinder/ Una mă f#@e, alta mă plimbă/ Are numele tău pe buze, dar e după mine în limbă/ Mă uit în ochii ei și îi văd fața senină/ Își dă ochii peste cap când se termină”.

Oscar e atât de extrovertit încât vorbește cu fanii din cadă, iar într-un filmuleț postat pe youtube spune că a considerat că trebuia să se filmeze pentru că nu se mai spălase pe cap de 7-8 zile și a considerat că e un eveniment.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Se asfaltează drumul din Călugăreni

Postat acum

on

De către

Primarul de Padeș, Mihăița Troacă, anunță că niciun drum neasfaltat în localitate. „Am început asfaltarea din centrul satului Calugareni pana la Padeș, în următoarele zile se va circula in mod restricționat pe acest tronson de drum și se va mai opri alimentarea cu apa, deoarece lucrăm la devierea conductei de apă în dreptul podețelor tubulare nou instalate”, anunță edilul local.

Acesta i-a mulțumit public președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, pentru tot sprijinul acordat.

 

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salariul minim se face 3.000 lei, din ianuarie

Postat acum

on

De către

Salariul minim crește, de la 1 ianuarie, la 3.000 de lei, din care 200 de lei nu vor fi impozitați. Angajații din construcții vor avea o creștere la 4.000 de lei, pentru salariul minim. „Guvernul și partenerii sociali au căzut de acord în privința majorării salariului minim brut garantat în plată la 3.000 de lei – din care 200 lei scutiți de impozit și contribuții de asigurări. Totodată, s-a stabilit ca salariul minim pentru sectorul construcțiilor sa crească la 4.000 de lei tot de la 1 ianuarie 2023. «Am considerat necesar să ne consultăm pe acest subiect cu partenerii sociali, pentru ca, în funcție de propunerile lor și de perspectivele bugetare pentru anul viitor, să venim cu o soluție realistă pentru contextul actual», a declarat premierul Nicolae-Ionel Ciucă”, arată un comunicat al Guvernului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Un nou membru în CS al Complexului Oltenia

Postat acum

on

De către

Un nou membru va fi numit, azi, în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Acționariatul companiei se întrunește, în cursul zilei, într-o ședință, pe a cărei ordine de zi este și completarea CS-ului. Asta, deoarece mandatul unuia dintre membri, Alexandru Gătejescu, avocat din Craiova, expiră pe 27 noiembrie. Cel care va fi numit în Consiliul de Supraveghere va avea contract pe 4 luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR