Connect with us

ACTUALITATE

Vezi când se redeschide groapa de gunoi de la Târgu Jiu

Postat acum

on

Garda de Mediu, împreună cu o comisie, verifică lucrările efectuate în ultimele luni, la groapa de gunoi de la Târgu Jiu. Depozitul are activitatea suspendată, pentru a intra în legalitate. Firma care îl administrează a solicitat recepția lucrărilor, iar comisia va stabili, în următoarele zile, dacă acestea sunt conforme, spune prefectul Corneliu Răducan Morega. „Începând de luni, comisia este constituită și se află la fața locului. În comisie sunt reprezentanți ai Gărzii Naționale și ai Gărzii Județene de Mediu. În funcție de ce se va constata la fața locului, se va decide dacă groapa se va deschide sau nu. Din câte știu eu, se vor monta suplimentar, față de măsurile pusă de impuse de către gardă, biofiltre la stațiile de tratare a levigatului. Din câte am înțeles, levigatul nu mai este în cantități așa mari, dar cu toate acestea se dublează capacitatea acestor biofiltre. Sperăm ca rezultatul să fie cel scontat și mirosul să dispară, pentru că acest confort disconfort creat localităților din zonă este foarte neplăcute”, a declarat prefectul Corneliu Răducan Morega.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR