Connect with us

ACTUALITATE

Vezi când se redeschide groapa de gunoi de la Târgu Jiu

Postat acum

on

Garda de Mediu, împreună cu o comisie, verifică lucrările efectuate în ultimele luni, la groapa de gunoi de la Târgu Jiu. Depozitul are activitatea suspendată, pentru a intra în legalitate. Firma care îl administrează a solicitat recepția lucrărilor, iar comisia va stabili, în următoarele zile, dacă acestea sunt conforme, spune prefectul Corneliu Răducan Morega. „Începând de luni, comisia este constituită și se află la fața locului. În comisie sunt reprezentanți ai Gărzii Naționale și ai Gărzii Județene de Mediu. În funcție de ce se va constata la fața locului, se va decide dacă groapa se va deschide sau nu. Din câte știu eu, se vor monta suplimentar, față de măsurile pusă de impuse de către gardă, biofiltre la stațiile de tratare a levigatului. Din câte am înțeles, levigatul nu mai este în cantități așa mari, dar cu toate acestea se dublează capacitatea acestor biofiltre. Sperăm ca rezultatul să fie cel scontat și mirosul să dispară, pentru că acest confort disconfort creat localităților din zonă este foarte neplăcute”, a declarat prefectul Corneliu Răducan Morega.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Și-a distrus singur mașina, la Țicleni

Postat acum

on

De către

Un incident rutier în care a fost implicat un singur autoturism a avut loc, astăzi, pe raza localității Țicleni. Accidentul a fost fără victime, anunță IPJ Gorj, și doar cu pagube materiale pentru șoferul care se face vinovat de producerea acestuia. Evenimentul este considerat tamponare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A furat de la biserică

Postat acum

on

De către

Un craiovean a fost reținut, fiind acuzat că a furat dintr-o biserică. Tânărul a ajuns în arestul poliției, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați că, în noaptea de 16/17 mai, persoane necunoscute au sustras componente ale sistemului de supraveghere video din incinta unui lăcaș de cult din cartierul Romanești, din municipiul Craiova, fiind creat un prejudiciu de 1.500 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Horațiu Mălăele și Nicu Alifantis, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Două nume mari ale dramaturgiei și muzicii sunt, azi, la Târgu Jiu. Horațiu Mălăele va urca pe scena Teatrului, în spectacolul „Tache, Ianche și Cadar”, al Teatrului Bulandra.

După piesa de teatru, urmează un concert Nicu Alifantis. Ambii au participat, azi la prânz, la o lansare de carte a lui Mălăele, actorul originar din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR