Connect with us

SPORT

Vezi aici salariile de la CSM Târgu Jiu!

Postat acum

on

Directorul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu a făcut publice, azi, salariile angajaților, după ce săptămâna trecută, reprezentanții USR acuzau lipsa de transparență în ceea ce privește banii cheltuiți de club. Robert Bălăeț a declarat că la CSM sunt șase salariați, la care se adaugă 15 antrenori. „Roșu Adrian, expert-Secția de Bascet, primește un salariu net de 2.699 de lei. Ilieș Antoniu, exper în handbal, primește 3.010 lei. Constantinescu Cristi, consilier de imagine, 3.244 lei, Irina Bunea, consilier juridic, 3.653 lei, Morega Vasile, inspector specialitate financiar-economic, 4.090 lei și fabulosul salariu al managerului Robert Bălăeț este de 5.887 lei”, a prezentat Băleț, în cadrul unei conferințe de presă. Directorul CSM a mai spus că jucătorii de la baschet au contracte cu venituri medii de 8.000 de lei, iar  la handbal, media este de 5.000 de lei.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SPORT

Cupa AKTIV Motru a fost câștigată de un luptător reșițean

Postat acum

on

De către

Un tânăr de 15 ani, bun la învățătură dar și la lupte din Reșița, a câștigat Cupa Aktiv Motru, competiția fiind organizată în weekend în municipiul din județul Gorj.

Victor Iacob este elev în clasa a IX-a la Colegiul Național „Mircea Eliade” din Reșița – secția filologie-bilingv, și a reușit să urce pe prima treaptă a podiumului la Motru, în competiția rezervată categoriei 100 kg, în finală învingându-l cu un categoric 4-0 pe un alt reșițean, Brian Techerean.

Victor, bursier în clasele gimnaziale cu medii la învățătură doar peste 9, a pornit pe drumul luptelor libere în urmă cu 10 ani, acumulând experiență, dar și o dorință de a se perfecționa în această disciplină sportivă.

Ca un paradox, sportivul reșițean evoluează de 3 ani pe salteaua Secției de Lupte a Clubului Sportiv Școlar din Lugoj, unde este pregătit de profesorul Valentin Cimponeriu, cel care se declară foarte mulțumit de modul în care evoluează reșițeanul, relatează presa locală.

Pentru antrenamentele care se desfășoară în municipiul Lugoj, tatăl sportivului reșițean Victor Iacob face zilnic naveta, un drum de peste 100 de kilometri, rezultatele acestuia demonstrând că aceste sacrificii nu sunt degeaba.

 

Continuă să citeşti

SPORT

Cupa AKTIV Motru la lupte! Peste 200 de participanți, luptătorii motreni pe podium

Postat acum

on

De către

Din această dimineață, la Motru,  se desfășoară un prim campionat național de amploare la lupte, în care printre principalii organizatori se află Clubul Sportiv Minerul Motru-Secția Lupte.

La competiția care a debutat astăzi participă peste 200 de sportivi din țară, băieți și fete care au dus lupte crâncene pe saltea.

De altfel, fiecare club a participat în această competiție cu sportivi valoroși, medaliați la faze naționale și internaționale.

De asemenea, au fost prezenți aici antrenori dar și foști sportivi de valoare, pentru a încuraja, susține și promova acest sport chiar de la Motru.

Primarul Cosmin Morega a premiat, cu această ocazie, două sportive din Motru, pe Florentina Manțog și pe Scărlătescu Nicoleta, asta pentru rezultatele deosebite obținute la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă, ce a avut loc în urmă cu o lună de zile.

Tot la acest eveniment, în semn de respect și de prețuire autoritatea locală a acordat, în semn de respect, mai multe diplome celor care s-au implicat, de-a lungul anilor, și au șlefuit campioni ai acestui acestui sport.

Pe viitor, astfel de competiții se doresc a fi cât mai dese, chiar în aer liber, următoarele vizând Târgu Jiul, Craiova, Bucureștiul.

Continuă să citeşti

SPORT

CSM Târgu Jiu vrea a doua victorie în ”Liga Florilor”  

Postat acum

on

De către

În calitate de proaspăt promovate, handbalistele de la CSM vor să producă o nouă surpriză în prima ligă a României.

Formația pregătită de Liviu Andrieș va susține un nou examen extrem de dificil pe teren propriu, la finalul acestei săptămâni, în cadrul etapei a III-a din ”Liga Florilor”. De această dată, gruparea de handbal gorjeană întâlnește în Sala Sporturilor pe SCM Gloria Buzău, disputa fiind programată duminică, 4 septembrie, de la ora 12:00.

”Să avem mai multa constanță și agresivitate”

Tehnicianul echipei gazdă știe miza deosebită a acestei partide și speră să se repete istoria de săptămâna trecută, când CSM a învins la debutul în ”Liga Florilor”, Dacia Mioveni. ”Ne așteaptă un joc foarte dificil, cu un adversar extrem de incomod, experimentat și valoros, care în etapa trecută a învins destul de clar chiar campioana României, Rapid București. Însă nu trebuie să ne sperie, jucăm acasă și mizez pe ambiția fetelor, care au dovedit că se pot lupta cu echipe mai puternice. Nu avem niciun fel de presiune, mizăm și pe sprijinul publicului gorjean, sper să sărim peste acele sincope din unele momente de joc, vreau să avem mai multa constanță și agresivitate, așa că pregătim meciul de duminică la victorie”, a mărturisit Liviu Andrieș. Părerea antrenorului este împărtășită și de handbalistele de la CSM: ”Trebuie să abordăm meciul cu multă încredere, cu multă agresivitate și un joc rapid, pentru a putea scoate un rezultat bun. Avem nevoie de susținerea suporterilor la fiecare meci de pe teren propriu”, a concluzionat extrema Cristina Boian despre partida de duminică. Gloria Buzău are punctaj maxim după primele două etape, fiind liderul la zi în clasamentul din ”Liga Florilor”, în vreme ce gruparea gorjeană CSM Târgu Jiu are în cont un singur succes ce o situează pe poziția a VIII-a. În runda precedentă de campionat, echipa antrenată de Liviu Andrieș s-a înclinat în deplasare, în fața vice-campioanei României și fostei deținătoare a Ligii Campionilor, CSM București, scor 28-34.

A.P.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR