Connect with us

EVENIMENTE

Venea cu BMW-ul din Elveția! Tânără golită de valută la frontieră

Postat acum

on

O gorjeancă a rămas fără bani la frontieră, când se întorcea din Elveția. Poliţiştii au descoperit asupra acestea 55.100 de euro şi 2.500 de franci elveţieni. Acum, tânăra are la dispoziţie 30 de zile pentru a face dovada obţinerii banilor pentru a-i putea primi înapoi. Mai mult, poliţiştii de frontieră au dispus, faţă de femeie, o măsură de control la frontieră pentru o perioadă de un an.

„În data de 09.12.2022, în baza analizei de risc, echipa comună formată din polițiști de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timișoara – P.T.F. Porțile de Fier I și lucrători ai Biroului Vamal Porțile de Fier I, au efectuat un control asupra unei femei, pasager într-un autoturism. În urma efectuării controlului amănunțit, a fost descoperită în bagajele personale suma de 55.100 de euro și 2.500 franci elvețieni. Suma de bani nedeclarată era peste limita numerarului în valută și/sau în moneda națională stabilită prin regulament, respectiv 10.000 de euro. Femeia a fost sancţionată contravenţional de către lucrători din cadrul Biroului Vamal Porțile de Fier I cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, iar suma de bani nedeclarată a fost reținută pentru o perioadă de 30 de zile, până va face dovada obținerii acesteia. Poliţiştii de frontieră au dispus, faţă de persoana în cauză, o măsură de control la frontieră, pentru o perioada de un an de zile”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Accident cu patru victime la Vârț

Postat acum

on

De către

Un accident grav, cu patru victime din care una inconștiență, potrivit martorilor, a avut loc în urmă cu o jumătate de oră la Vârț. Incidentul se datorează vitezei, șoferul intrând cu viteză în curbă. A intervenit ISU Gorj, în autoturism fiind patru persoane care au necesitat îngrijiri medicale.

„ISU Gorj a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localității Vârț, oraș Rovinari, in urma căruia au rezultat 4 victime, dintre care 1 încarcerata si inconștiență. La fata locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul ISU Gorj cu 2 autospeciale cu modul de descarcerare și doua ambulante SMURD, precum și doua ambulante SAJ GORJ. Persoana încarcerata a fost extrasă din autoturism, i-au fost aplicate primele îngrijiri medicale la fata locului, devenind astfel conștientă, ulterior fiind transportata la spital. La fata locului, victimele accidentului au fost evaluate medical de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la spital de către ambulantele SMURD și SAJ Gorj”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tamponare la Scoarța, fără victime

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Scoarța. Două mașini au intrat în coliziune, rezultând pagube materiale. Polițiștii au ajuns la fața locului dar nu au fost victime. Mașinile avariate erau afară din decor. 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tractor lovit de o locomotivă

Postat acum

on

De către

Un accident feroviar s-a petrecut în localitatea Turceni. „In acest moment, echipajele de pompieri din cadrul ISU GORJ intervin pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident feroviar, tractor lovit de o drezina, pe raza orașului Turceni. Din primele informații, o persoana este incarcerata”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR