Connect with us

SĂNĂTATE

Un cunoscut medic specializat în chirurgie pediatrică oferă consultații la Târgu Jiu

Postat acum

on

Clinica Medical One, din Târgu Jiu, condusă de doctorul Bogdan Niculescu, are încheiată o colaborare cu un cunoscut medic specializat în chirurgie pediatrică. Doctorița Isabella Mainerici revine sâmbătă, 2 septembrie, la Clinica Medical One, unde va acorda consultații. Dr. Isabella Mainerici este titular la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie”, specializarea Chirurgie pediatrică.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SĂNĂTATE

Solidaritate: Salariații Primăriei Scoarța au donat sânge pentru profesoara Emilia Corbei

Postat acum

on

De către

Mai mulți salariați ai Primăriei Scoarța au percutat la mesajul de de solidaritate al primarului Ion Stamatoiu și au donat azi sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină.

Toți cei implicați sunt îngrijorați de starea profesoarei Emilia Corbei care s-a prezentat pe picioarele ei la Spitalul Craiova, având pietre la rinichi. După scurt timp ar fi intrat în comă, spun angajații primăriei care au donat sânge pentru a îmbunătății starea de sănătate a profesoarei de la Școala Gimnazială Scoarța. Emilia Corbei are un băiețel de câțiva ani care are nevoie că mama sa să fie sănătoasă.

Cei care vor să ajute pacienta Emilia Corbei să se adreseze Centrului de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Analize medicale gratis. Vezi unde

Postat acum

on

Locuitorii comunei Văgiulești vor beneficia în perioada următoare de analize medicale gratis. Acestea sunt posibile în cadrul unui proiect derulat de Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj și Consiliul Județean Gorj.
„Dragi locuitori din Văgiulești! Suntem bucuroși să vă anunțăm că proiectul „Împreună pentru sănătate”- proiect cofinanțat din bugetul județului Gorj pe 2023 ajunge în zona dumneavoastră. Am avut o întâlnire productivă cu d-l primar Pârjol Constantin, medicul de familie dr. Ionescu Cristian și doamnele asistente medicale comunitare Stângă Florina și Drula Mihaela, alături de d-na bibliotecar – Mărunțelu Janina pentru a stabili datele evenimentelor viitoare. Rămâneți alături de noi pentru a afla când anume ajungem în localitatea dumneavoastră!”, potrivit unui anunț al Asociației Bolnavilor de Cancer Gorj.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Chirurgul Valentin Neagu i-a salvat viața tânărului înjunghiat de un interlop la Târgu Jiu

Postat acum

on

Cunoscutul chirurg Valentin Neagu, de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, este cel care l-a operat pe tânărul înjunghiat de un interlop în apropierea unui Club, din Târgu Jiu. Victima a fost adusă în stare gravă la spital și a fost preluată de chirurgul Valentin Neagu. Acesta a reușit să îi salveze tânărului viața, după o operație care a durat mai bine de trei ore. Pacientul este acum internat la Secția ATI, în stare stabilă și conștient. Funcțiile vitale sunt bune. Tânărul a rămas fără splină, dar i-a fost salvată viața.
Valentin Neagu este unul dintre cei mai buni chirurgi din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, cu peste 20 de ani de experiență. Agresorul tânărului este căutat acum de polițiști sub acuzația de tentativă de omor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK