Connect with us

ULTIMA ORĂ

Un consilier județean PSD cere siguranță pentru pietoni

Postat acum

on

Consilierul județean PSD, Ionuț Dinu Drăgoi, a făcut un apel către autoritățile municipale și județene competente, pentru a găsi soluții pentru siguranța pietonilor.

„În calitate de consilier județean, dar și în calitate de locuitor al acestui oraș, fac apel către instituțiile mai sus-menționate, vin cu un strigăt de disperare – luați URGENT măsuri pentru siguranța pietonilor! Trecerile de pietoni sunt ca o ruletă rusească pentru cei care le traversează!Este „nevoie” de o nouă tragedie ca să se schimbe ceva⁉️ Trebuie sporită vizibilitatea, dar și siguranța, atât a șoferilor cât și a pietonilor, în special seara! O vopsea albă, spoită pe asfalt, care se șterge în cateva săptămâni, nu rezolvă problema! Suntem în anul 2022, trebuie să ținem pasul cu lumea civilizată, nu să rămânem ancorați în timpuri demult apuse”, a transmis alesul județean.

„Soluțiile sunt simple, nu implică sume mari de bani și sunt rapid rezolvabile. Trebuie să existe doar voință și dorință! Ne-am săturat de lucruri făcute de mântuială, nu ne mai jigniți inteligența! Umblăm, vizităm, vedem – Municipiul Târgu Jiu rămâne la ani-lumină în spatele celorlalte municipii reședință de județ”, a completat consilierul județean, demonstrând cu câteva fotografii ce înseamnă o trecere de pietoni făcută cu simt de răspundere.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Alegeri PNL: Romanescu și Bejinaru au boicotat! Au băgat buletinele direct în urnă

Postat acum

on

De către

Primarul și viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu și Bejinaru Bogdan, nu au intrat în cabina de vot. Sunt delegați ai organizației municipale a PNL Târgu Jiu.

Ambii au luat buletinele de vot și le-au introdus, fara sa bifeze ceva, direct, în urnă.

Au mai fost delegați care au făcut același lucru, restul au intrat, totuși în cabinele de vot.

Doi candidați se luptă pentru șefia PNL Gorj, Ion Iordache și Gheorghe Pecingină.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR