Connect with us

ULTIMA ORĂ

Un consilier județean PSD cere siguranță pentru pietoni

Postat acum

on

Consilierul județean PSD, Ionuț Dinu Drăgoi, a făcut un apel către autoritățile municipale și județene competente, pentru a găsi soluții pentru siguranța pietonilor.

„În calitate de consilier județean, dar și în calitate de locuitor al acestui oraș, fac apel către instituțiile mai sus-menționate, vin cu un strigăt de disperare – luați URGENT măsuri pentru siguranța pietonilor! Trecerile de pietoni sunt ca o ruletă rusească pentru cei care le traversează!Este „nevoie” de o nouă tragedie ca să se schimbe ceva⁉️ Trebuie sporită vizibilitatea, dar și siguranța, atât a șoferilor cât și a pietonilor, în special seara! O vopsea albă, spoită pe asfalt, care se șterge în cateva săptămâni, nu rezolvă problema! Suntem în anul 2022, trebuie să ținem pasul cu lumea civilizată, nu să rămânem ancorați în timpuri demult apuse”, a transmis alesul județean.

„Soluțiile sunt simple, nu implică sume mari de bani și sunt rapid rezolvabile. Trebuie să existe doar voință și dorință! Ne-am săturat de lucruri făcute de mântuială, nu ne mai jigniți inteligența! Umblăm, vizităm, vedem – Municipiul Târgu Jiu rămâne la ani-lumină în spatele celorlalte municipii reședință de județ”, a completat consilierul județean, demonstrând cu câteva fotografii ce înseamnă o trecere de pietoni făcută cu simt de răspundere.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Plata taxelor și impozitelor, prin aplicație, la Mătăsari

Postat acum

on

De către

Începând cu data de 20.03.2023, Administrația Publică Locală a Comunei Mătăsari pune la dispoziția contribuabililor servicii de plată online a impozitelor și taxelor locale prin intermediul aplicației Avansis Mobile. Este un prim pas spre modernitate la primăria în care lucrurile bune au cam bătut pasul pe loc.

Această aplicație este compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS și are ca scop facilitarea accesului cetățenilor din comuna Mătăsari la informațiile lor fiscale.

Utilizatorii vor putea accesa informații privind obligațiile de plată, starea documentelor depuse și vor primi notificări publice prin intermediul acestei aplicații. Procedura de conectare la Contul Fiscal se realizează prin CNP, adresă de e-mail și număr de telefon.

În plus, prin înregistrarea unui card bancar, contribuabilii vor putea achita în câteva secunde toate datoriile către bugetul local, inclusiv taxe, impozite, amenzi sau alte obligații de plată.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Cutremur puternic în Gorj!

Postat acum

on

Un cutremur puternic a avut loc în urmă cu puțin timp în Gorj. Seismul a avut o magnitudine de 4,9 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 15 kilometri, potrivit INFP. Elevii din câteva școli din Târgu Jiu au fost evacuați din sălile de clasă.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Incendiu de la hota din apartament

Postat acum

on

De către

Pompierii au fost alertați de locatarii unui bloc din Motru, după ce au văzut că de la etajul 4 iese fum. Echipajul ajuns la fața locului a constatat că de vină era o hotă. “Am avut sesizat un incendiu izbucnit la in apartament situat la etajul 4 al unui bloc din municipiul Motru. Au fost direcționate in sprijinul echipajelor de la Motru o autoplatforma pentru lucru la inaltimi si o autospeciala de lucru cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, dar sunt întoarse din traseu pentru ca echipajele de la Motru au constatat ca incendiul se manifesta la o hota si nu exista niciun pericol”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR