Connect with us

MONDEN

Uite cât de mare s-a făcut fiul Mariei Constantin!

Postat acum

on

Fiul Mariei Constantin a împlinit 13 ani. Codruț a fost aniversat, ieri, de familie. Băiatul din prima căsătorie a cunoscutei interprete, cu Ciprian Tapotă, este crescut de familia tatălui. După divorțul părinților, copilul a rămas în Gorj, unde a fost crescut de tată, împreună cu bunicii, și ei renumiți rapsozi din Lelești.

Maria Constantin s-a recăsătorit, după divorțul de Ciprian Tapotă, însă nici a doua căsnicie nu a durat. Recent, frumoasa cântăreață a confirmat că s-a logodit cu noul ei iubit, cu care a fost surprinsă, în ultima vreme.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

MONDEN

Primarul din Târgu Jiu, cu fiicele în prima zi de școală

Postat acum

on

De către

Primarul din Târgu Jiu a mers azi la școală mezinei familiei. Marcel Romanescu și-a însoțit fiica cea mică, la Liceul „Tudor Vladimirescu”, unde este elevă. Alături de sora mai mică a fost și fiica cea mare a edilului, Alexandra, care a absolvit aceeași unitate de învățământ și acum este studentă la o facultate din București.

Continuă să citeşti

MONDEN

Doi tineri marinari s-au căsătorit la Poarta Sărutului

Postat acum

on

De către

Doi târgujieni s-au întors acasă pentru a se căsători. Adrian Stoian și Georgiana Munteanu – Șontea sunt angajați ai Marinei Militare. S-au născut la Târgu Jiu și tot aici au ales să-și unească destinele, în fata Porții Sărutului. „A fost o onoare și o plăcere să oficiez această căsătorie și le urez celor doi mulți ani fericiți împreună, sănătate și prosperitate!Casă de piatră!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

MONDEN

Blonda sexy, care va încinge atmosfera la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Alexandra Stan este cap de afiș la Festivalul Berii, de la Târgu Jiu. Blonda sexy va încinge atmosfera le evenimentele ce vor începe joi și se vor desfășura pe insulița Jiului. De pe scena în aer liber, atmosfera va fi întreținută de îndrăgiți artiști de muzică populară și ușoară. Duminică, 21 august, începând cu ora 19.00, pe scenă vor urca Alexandra Stan, Killa Fonic și trupa Contrasens & Friends.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR