Breaking News
Home / POLITICĂ / Tudor: „I-am salutat pe colegii mei și-mi văd de treabă”

Tudor: „I-am salutat pe colegii mei și-mi văd de treabă”

Adrian Tudor, vicele PSD din Primăria Târgu Jiu recunoaște că ia în calcul o plecare din partid. Liderul pesedist se pregătea de un an să candideze la municipalitate, dar a fost dat la o parte de liderul Mihai Weber, ca să-i facă loc lui Ciprian Florescu.

După ce ieri, Gorjexpress scria de nemulțumirile vicelui PSD, Adrian Tudor, care l-au determinat să se gândească la o candidatură din afara partidului, azi a venit și confirmarea. Tudor recunoaște că este posibil să plece din partid. Susținut de o parte a social democraților, pentru a candida la Primăria Târgu Jiu, tânărul social-democrat a fost lăsat pe tușă, Mihai weber impunându-l pe Ciprian Florescu. Adrian Tudor și-a exprimat în mod constant intenția de a candida pentru Primăria municipiului Târgu Jiu, în această vară, iar scoaterea din cursă l-a făcut să spună că este posibil să părăsească barca PSD. „Îmi fac o evaluare și fac un recurs la memorie, am intrat în acest partid acum 23 de ani. Dacă mă mai regăsesc, dacă mai regăsesc valori…nu spun acest lucru, ca să ameninț pe cineva, dar este un moment de evaluare, de care vreau să profit. Dacă voi mirosi că este un blat, i-am salutat pe colegii mei și-mi văd de treabă”, a declarat Tudor.
Conducerea PSD anunța, înainte de desemnarea candidatului, că lupta se dă între Tudor și Florescu, iar departajarea se va face în funcție de proiectele pe care cei doi le depun, referitor la strategia fiecăruia, pentru municipiu. Tudor susține că cel anunțat candidat nu a prezentat niciun proiect. Variantele luate în calcul sunt ca Adrian Tudor să candideze din partea Pro România, la Primăria Târgu Jiu, sau ca independent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *