Connect with us

POLITICĂ

Tudor: „I-am salutat pe colegii mei și-mi văd de treabă”

Postat acum

on

Adrian Tudor, vicele PSD din Primăria Târgu Jiu recunoaște că ia în calcul o plecare din partid. Liderul pesedist se pregătea de un an să candideze la municipalitate, dar a fost dat la o parte de liderul Mihai Weber, ca să-i facă loc lui Ciprian Florescu.

După ce ieri, Gorjexpress scria de nemulțumirile vicelui PSD, Adrian Tudor, care l-au determinat să se gândească la o candidatură din afara partidului, azi a venit și confirmarea. Tudor recunoaște că este posibil să plece din partid. Susținut de o parte a social democraților, pentru a candida la Primăria Târgu Jiu, tânărul social-democrat a fost lăsat pe tușă, Mihai weber impunându-l pe Ciprian Florescu. Adrian Tudor și-a exprimat în mod constant intenția de a candida pentru Primăria municipiului Târgu Jiu, în această vară, iar scoaterea din cursă l-a făcut să spună că este posibil să părăsească barca PSD. „Îmi fac o evaluare și fac un recurs la memorie, am intrat în acest partid acum 23 de ani. Dacă mă mai regăsesc, dacă mai regăsesc valori…nu spun acest lucru, ca să ameninț pe cineva, dar este un moment de evaluare, de care vreau să profit. Dacă voi mirosi că este un blat, i-am salutat pe colegii mei și-mi văd de treabă”, a declarat Tudor.
Conducerea PSD anunța, înainte de desemnarea candidatului, că lupta se dă între Tudor și Florescu, iar departajarea se va face în funcție de proiectele pe care cei doi le depun, referitor la strategia fiecăruia, pentru municipiu. Tudor susține că cel anunțat candidat nu a prezentat niciun proiect. Variantele luate în calcul sunt ca Adrian Tudor să candideze din partea Pro România, la Primăria Târgu Jiu, sau ca independent.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile la Sectorul 1

Postat acum

on

De către

Șoc, în urma renumărării voturilor, la Sectorul 1 București s-a încheiat. Potrivit surselor Antena 3, în urma acțiunii, au fost descoperite diferențe mari între voturile renumărate si cele raportate de secții. Din primele date reiese că, două seri la rând, s-ar fi umblat la buletinele de vot. 10 polițiști au renumărat voturile, fiind un proces destul de dificil, ținând cont că unii saci cu buletine erau uzi și foile lipite între ele. Potrivit surselor citate, există diferențe mari și între voturile obținute de Daniel Tudorache și Clotilde Armand. În cursul zilei de mâine, Parchetul va da un comunicat oficial cu privire la rezultatele renumărării voturilor de la Sectorul 1, anunță Antena 3.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

USR cere strategia de dezvoltare a Gorjului

Postat acum

on

De către

Deputatul USR, Radu Miruță, cere public Consiliului Județean, să prezinta stadiul în care se află Strategia de dezvoltare a ajudețului. Parlamentarul susține că alte județe au aprobat deja strategiile și că autoritățile din Gorj exclud anul 2021, în care Gorjul stă pe loc. „USR Gorj cere Consiliului Judetean Gorj să prezinte o informare corecta, transparentă, în detaliu privind stadiul elaborarii Strategiei de dezvoltare judeteana pentru perioada 2021-2027. Ni se spunea de catre aceeasi entitate în iulie-august anul trecut că Strategia pentru dezvoltarea judetului Gorj 2021-2027 si Planul Strategic Institutional vor fi repede pe masa dezbaterii tuturor factorilor interesati. Suntem aproape la jumatatea anului 2021 si nu stim încă nimic esential despre finalizarea proiectului Strategiei. Cu exceptia unui anunț din 29.04.2021 de pe e-licitatie.ro care ne informează că lucrarea  a fost atribuită executantului, pretul de achiziție  fiind de 501.840 RON. La cum merg lucrurile greu de crezut că noua strategie va fi functională mai devreme de inceputul lui 2022. Ce facem cu 2021 ?  Îl excludem din calendar?”, se arată într-un comunicat emis de formațiunea politică. Liderul USR Gorj, Radu Miruță spune că în județul Olt, strategia județeană a fost aprobată ân data de 16 martie.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Proiect de lege împotriva pașaportului Covid

Postat acum

on

De către

Parlamentarii AUR au anunțat că lucrează la un proiect de lege împotriva pașaportului Covid. Reprezentanții formațiunii politice spun inițiativa parlamentară va sancționa orice discriminare pe motive medicale. „Respingem ideea de a fi discriminaţi pe motive medicale şi nu numai că respingem, lucrăm la un proiect de lege pe care sperăm să-l putem trece prin Parlament, prin care să interzicem orice discriminare pe temei medical, discriminare care dacă este înfăptuită, să fie aspru pedepsită”, a declarat vicepreședintele AUR, Claudiu Târziu. El a mai spus că AUR se va opune introducerii paşaportului de vaccinare şi oricărei alte forme de condiţionare a accesului în spaţii publice şi a călătoriilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR