Connect with us

ACTUALITATE

Trupul actorului Ionuț Stoica, depus la capela Eden

Postat acum

on

Trupul actorului Ionuț Stoica a fost depus la capela Eden, până luni la prânz. Cei care vor să-și ia rămas bun de la îndrăgitul „Moș Crăciun” pot să o facă până luni, la ora 12:00, când va începe slujba de înmormântare. Cunoscutul actor târgujian își va dormi somnul de veci la Cimititul Municipal din Târgu Jiu, a anunțat familia. “Cu durere în suflet vă anunțăm trecerea în neființă a scumpului nostru soț, tată și bunic, Stoica Ion. Trupul neînsuflețit va fi depus azi, 9.10.2021, la Capela Funerară “Eden”, iar slujba de pomenire va avea loc la Biserica “Înălțarea Domnului” (Paralela 45), în data de 11.10.2021, ora 12. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Municipal Târgu Jiu”, este anunțul familiei, postat de reprezentanții Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR