Connect with us

COMUNITATE

Triton face afaceri în familie, dar pe bani publici

Postat acum

on

Formația Triton de la Țicleni a găsit cea mai bună metodă de a face bani, organizând evenimente, toată vara, cu bani publici. Problema nu este că „Tritonii”au găsit rețeta succesului abonându-se la banii primăriilor ci faptul că își rulează o parte din bani în familie. Și mai grav este însă că pentru o parte din program, formația nu respectă legea.

Mai exact, în loc să plătească artiști valoroși sa concerteze la evenimentele plătite de primării, Tritonii își pun sora, pe Luminița Țicleanu, și nepoata, pe Andrada, să umple afișul evenimentului. De asemenea, bonus, toată formația urcă pe scenă.

Lucrurile nu se opresc aici, Tritonii dau, mai nou, și focuri de artificii la evenimentele organizate. Ce mai contează că evenimentul are loc în pădure și pe acolo trec liniile de înaltă tensiune. Banu să iasă…

Legea spune însă că focul de artificii se efectuează la 500 m de pădure și 500 de rețeaua de înaltă tensiune. În zona unde Triton organizează ultimul eveniment, într-o comună lângă Târgu Jiu, este pădure și linii de înaltă tensiune.

Cum problema rămâne, deoarece contractul este bătut în cuie, pompierii nu trebuie decât să fie însă pe fază la final de săptămână.

 

 

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Acces limitat pe DN67C Rânca-Obârșia Lotrului

Postat acum

on

De către

Accesul pe DN 67C, pe sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, se va face în intervalul orar 10,00 – 17,00, din cauza condiţiilor meteo, a precipitaţiilor şi a temperaturilor scăzute, au informat reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu Jiu.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a SDN, decizia deschiderii mai târziu a tronsonului de drum a fost luată pentru ca utilajul echipat cu lamă şi răspânditor de material antiderapant să poată parcurge tot traseul pentru ca circulaţia să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.

„Din cauza condiţiilor meteo, precipitaţii şi temperaturi scăzute ce duc la apariţia poleiului pe timpul nopţii, SDN Târgu-Jiu a decis ca accesul pe sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, de pe DN 67C, se va face în intervalul orar 10,00 – 17,00. (…) Seara, accesul este permis până la ora 17,00, având în vedere că se întunecă mai devreme şi temperaturile scad pe timpul nopţii”, au transmis reprezentanţii SDN.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

12.000 de gorjeni ies în stradă. Vezi de ce!

Postat acum

on

De către

Aproximativ 12.000 de voluntari din județul Gorj s-au înscris la o acțiune de curățenie, ce se desfășoară în întreaga țară. Mâine, începând cu ora 9.00, în județul Gorj va avea loc acțiunea „Let’s Do It, Romania!”, acțiune ce trebuia să aibă loc în data de 17 septembrie, însă, din cauza ploii, s-a amânat pentru sâmbătă, 24 septembrie. Anul trecut, voluntarii au adunat tone de gunoaie din păruri, de pe marginea apelor și a drumurilor din județ.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Parcul central din Târgu Jiu, luminat de mii de gulguțe

Postat acum

on

De către

Mii de gulguţe vor lumina Parcul Central din Târgu Jiu, cu ocazia Festivalului Luminii, duminică, în intervalul 17:00 – 21:00. Evenimentul a ajuns la ediția a XVI-a la nivel național și la cea de-a XI-a ediție la Târgu Jiu și este organizat de Cercetașii României. Timp de patru ore, se vor desfășura ateliere atractive pentru copii și adulți, iar de la ora 20:00 se vor aprinde pastilele de lumânări din gulguțe, pe aleile principale ale parcului.

Ideea „Festivalului Luminii“ a apărut în anul 2004, când câțiva cercetași din Cluj-Napoca au încercat să le amintească oamenilor de frumusețea lucrurile mărunte din viața lor.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR