Connect with us

COMUNITATE

Trei zile de spectacol și voie bună la Motru!

Postat acum

on

Autoritățile locale au aprobat, recent, solicitarea cetățenilor dar și a comercianților din localitate de a realiza, în perioada de toamnă, un festival-spectacol, pe care l-au intitulat Festivalul Toamnei Motrene.

Primarul municipiului, Cosmin Morega, a supus atenției CL, joia trecută, un proiect de hotărâre ce vizează organizarea primei ediții a unui festival de acest fel la Motru, și care se dorește a avea o continuitate în fiecare an. În doar o săptămână, municipalitatea a reușit să organizeze acest eveniment care va dura trei zile, cu începere de astăzi.Cu această ocazie, în Motru se va asculta trei zile muzică populară și ușoară, între orele 17.00-22.00, conform programului anunțat mai jos:

Zeci de comercianți au venit deja la acest eveniment. Copiii din localitate au parte și de un parc de distracție cu topogane și tot felul de jocuri, ocazie foarte bună pentru ca părinții, bunicii și copii pot petrece împreună.

Atmosfera la festival este una de toamnă, se folosește decorul natural, frunzele îngălbenite căzute, baloți de fân dar și dovleci de diferite dimensiuni.

Înainte de acest eveniment, autoritatea locală a oferit bursele pentru copiii cu rezultate la învățătură dar și pentru elevii cu probleme sociale, în valoare totală de 16 miliarde de lei vechi.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

A găsit o sumă de bani și a dus-o la poliție. Ce i-a transmis păgubitului

Postat acum

on

De către

Gest apreciabil, al unui tânăr din municipiul Motru. A găsit bani în parcarea unui hipermarket, i-a dus la poliție și a anunțat pe rețeaua de socializare, ca păgubitul să știe unde să-i caute. „În seara de 28.11, în parcarea complexului Ghiocela, am găsit o sumă de bani. Cari i-a pierdut îi găsește la postul de poliție Motru”, a anunțat gorjeanul, care acum este apreciat de localnici și nu numai, zeci de mesaje fiind postate pe rețeaua de socializare.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Un tânăr are nevoie de o proteză, să se poată deplasa

Postat acum

on

De către

Un tânăr de 23 de ani, din Motru, are nevoie urgentă de o proteză pentru picior, pentru a se putea deplasa. Adrian Nicolcea nu are piciorul stâng, iar proteza pe care o are tot din donații, nu mai poate fi folosită. Proteza costă 15.000 de lei, iar autoritățile locale s-au implicat într-o campanie de strângere de fonduri, pentru achiziționarea uneia noi. „Împreună reușim. Adrian va avea o proteză corespunzătoare în următoarea perioadă”, a transmis primarul din Motru, Cosmin Morega. Persoanele care doresc să ajute pot dona pentru proteza lui Adrian.
RO54BTRLRONCRT0CE8913401
Coricovac Marian Cristian
Cu specificația (Donație Adrian Nicolcea)

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Masă caldă pentru școlarii și preșcolarii de la Roșia de Amaradia

Postat acum

on

De către

Primarul Liviu Cotojman a anunțat că a prins finanțare pentru un proiect care se adresează elevilor ce frecventează cursurile școlare la unitățile de învățământ de pe raza localității.

Astfel, „începând cu data de 05.12.2022 la toți elevii(preșcolari, ciclul primar, ciclul gimnazial și liceu) li se va acorda, zilnic, o masă caldă (care va fi servită în pauza mare), în regim de caterig”, a anunțat edilul local.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR