Connect with us

EVENIMENTE

Trei victime! Minor de 12 ani, implicat într-un accident rutier la Lainici

Postat acum

on

Un accident a avut loc,în urmă cu scurt timp, în zona Lainici în care au fost implicate două autovehicule. Sunt trei victime!

La fața locului s-a deplasat un echipaj pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul subunității ISU de la Bumbesti-Jiu si două echipaje din cadrul SAJ Gorj.
In urma impactului au rezultat 2 victime de sex feminin care au suferit leziuni ușoare. Acestea au primit primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior au fost transportate la spitalul din Bumbesti-Jiu.

Femeile au 53 și 44 de ani. La spital a mers si un minor în vârstă de 12 ani pasager intr-unul dintre autovehicule, anunță ISU Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR