Connect with us

EVENIMENTE

Trei persoane au decedat, în urmă accidentului de la Jilț Sud! Alți trei răniți au ajuns la SJU

Postat acum

on

După accidentul cu autovehiculul răsturnat mai multe persoane au necesitat îngrijiri medicale. „În accident au fost implicate 25 de persoane, dintre care 8 rănite și 3 decedate. Zona fiind neaccesibilă cu autospecialele de intervenție, victimele au fost transportate cu mijloace din dotarea carierei Jilț Sud, pe o platformă betonată, unde se află echipajele de intervenție, a anunțat ISU Gorj.

„Trei pasageri din mașină au fost declarați decedați. Dintre celelalte victime una era în drum spre spitalul Motru, trei au ajuns la Spitalul Tg-Jiu și una a fost preluată de elicopterul SMURD”, a transmis ISU Gorj.

„Momentan, trei victime au fost aduse la SJU Târgu Jiu. Sunt conștiente și au fost preluate de medici pt evaluare”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului județean.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ion Creață

    17 ianuarie 2023 at 15:47

    Dumnezeu să-i ierte, pe cei trei chemați la Dumnezeu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Femeie în comă, după ce a fost bătură de patron

Postat acum

on

De către

O femeie de 38 de ani, din Mehedinți, a ajuns la spital, cu numeroase lovituri. Femeia, spun polițiștii, a fost agresată de patron, care a fost reținut și ulterior arestat preventiv. Totul a pornit de la o ceartă, când angajata a mers la magazinul deținut de bărbatul arestat, să-și depună demisia. „La data de 30 mai, ora 14.56, Secția de Poliție Rurală Șimian a fost sesizată de un bărbat, din comuna Șimian, cu privire la faptul că soția sa, o femeie de 38 de ani, ar fi fost agresată de administratorul societăți la care lucrează, un bărbat de 47 de ani. La fața locului s-au deplasat polițiștii care în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că în timp ce se afla în incinta societăți unde lucrează, în urma unui conflict verbal cu administratorul societăți, femeia ar fi fost agresată de acesta. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, au precizat reprezentanții Poliției.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR