Connect with us

EVENIMENTE

Trei persoane au decedat, în urmă accidentului de la Jilț Sud! Alți trei răniți au ajuns la SJU

Postat acum

on

După accidentul cu autovehiculul răsturnat mai multe persoane au necesitat îngrijiri medicale. „În accident au fost implicate 25 de persoane, dintre care 8 rănite și 3 decedate. Zona fiind neaccesibilă cu autospecialele de intervenție, victimele au fost transportate cu mijloace din dotarea carierei Jilț Sud, pe o platformă betonată, unde se află echipajele de intervenție, a anunțat ISU Gorj.

„Trei pasageri din mașină au fost declarați decedați. Dintre celelalte victime una era în drum spre spitalul Motru, trei au ajuns la Spitalul Tg-Jiu și una a fost preluată de elicopterul SMURD”, a transmis ISU Gorj.

„Momentan, trei victime au fost aduse la SJU Târgu Jiu. Sunt conștiente și au fost preluate de medici pt evaluare”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului județean.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ion Creață

    17 ianuarie 2023 at 15:47

    Dumnezeu să-i ierte, pe cei trei chemați la Dumnezeu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

VIDEO. Accident la Padeș. Trei victime

Postat acum

on

De către

Trei persoane au fost rănite, în urma unui accident ce a avut loc în această dimineață, în comuna Padeș. „In aceasta dimineața, in jurul orelor 08:30, ISU GJ a fost solicitat sa intervina pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier pe raza comunei Pades, sat Calugareni. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul GI Tismana și Detasamentul de Pompieri Tg Jiu cu doua autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD, precum și doua echipaje SAJ GORJ. In urma accidentului mașina a părăsit partea carosabila si s-a răsturnat) au rezultat trei victime de sex masculin, neincarcerate si conștiente, care au fost evaluate medical la fata locului de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la UPU Tg-Jiu”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Încă un bărbat, prins de un mal surpat

Postat acum

on

De către

Crește numărul victimelor de la Plopșoru, unde un mal de pământ s-a surpat și a prins un bărbat. La scurt timp, echipajele ISU au fost anunțate că încă o persoană a fost acoperită de pământ. „Echipajele sosite la fata locului au constatat ca doua persoane de sex masculin in vârsta de 47, respectiv 49 de ani, au fost scoase de sub malul de pământ de către colegii alături de care efectuau lucrările la rețeaua de apa. Cele doua persoane au fost evaluate medical la fata locului, iar apoi au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”, ai transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Persoană prinsă sub un mal de pământ

Postat acum

on

De către

O persoană a fost prinsă de un mal de pământ, care s-a surpat, in comuna Plopșoru.
„La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni și Detașamentul de Pompieri Tg-Jiu cu o autospeciala pentru descarcerare, un autocamion, un container multirisc, o ambulanta SMURD și un echipaj SAJ Gorj .
Persoana care a fost surprinsă sub malul de pamant a fost scoasă, este in stare de conștientă și este evaluată medical de către echipajele specializate sosite la fata locului”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR