Connect with us

ACTUALITATE

Tivig, mesaj dur pentru angajații din CE Oltenia

Postat acum

on

Vasile Tivig, angajat al Complexului Energetic Oltenia, unul dintre cei mai vehemenți protestatari din Piața Prefecturii din Târgu Jiu, își îndeamnă colegii să iasă în număr mare la proteste. Tivig este nemulțumit că dintr-un număr de 9.000 de salariați care ar putea beneficia de legea 197/2021, din care peste 2.000 și-au băgat deja dosarul de pensionare, doar 100 ies în stradă să protesteze.

„Stimați colegi, dacă până acum câteva luni se vehicula ideea, că nu sunteți lăsați de către liderii de sindicat să participați la protestele din Piața Prefecturii, sau de la Motru, iată că acum, când la proteste participă majoritatea liderilor de sindicat, prezența este destul de redusă!
Chiar trebuie să vă aducă liderii de sindicat, de mână, la proteste pentru drepturile Dumneavoastră?
În această companie, peste 9000 de salariați beneficiază de Legea 197/2021!!!! Peste 2000 au băgat dosarul de pensionare!!!
Iar la proteste nu participă 100 de persoane… Este rușinos…
Poate și din această cauză, politicienii își permit o asemenea atitudine, de sfidare…
Protestele vor continua și astăzi, atât la Tg. Jiu, de la ora 16.00, cât și la Motru, de la ora 17.00!
Haideți, cei care mai avem un pic de demnitate, să ne adunăm în număr cât mai mare, atât la Tg. Jiu, cât și la Motru!
Sunt proteste pentru respectarea drepturilor noastre, obținute prin LEGE!”, a declarat Vasile Tivig pe pagina sa de socializare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Incendiu într-un bloc din Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Este incendiu la etajul patru al unui bloc din Târgu Jiu. Focul e fost văzut de vecini, în locuința incendiată trăind un bărbat cunoscut cu patima alcoolului. Pompierii sunt la fața locului.

„În acest moment intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 4 al unui bloc situat pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Tg-Jiu. La fața locului au fost dislocate 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălțimi și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu.
Până în acest moment nu au fost identificate victime. Intervenția este in dinamică”, transmite ISU Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Fostul ministru, Valeriu Stoica, la inaugurarea unui parc din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Fostul ministru al Justiției, Valeriu Stoica, a fost prezent, azi, la Târgu Jiu, la inaugurarea parcului de lângă Coloana Infinitului. „Am pregătit, la Târgu Jiu, o serie de surprize cu această ocazie specială, printre care și inaugurarea unui parc ce are ca scop punerea în valoare a Coloanei Infinitului, un eveniment la care au participat Valeriu Stoica și Irinel Stoica, reprezentanți ai Fundației Infinitul. Le mulțumim soților Stoica pentru implicarea în acest frumos proiect, un ajutor neprețuit oferit orașului nostru”, a apus primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

1 Decembrie la Drăguțești: Depunere de coroane de flori și fasole cu cârnați și varză!

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din comuna Drăguțești s-a pregătit așa cum se cuvine pentru 1 Decembrie.

Mai exact, s-a pregătit un program de manifestări cu copiii comunei, s-au depus coroane de flori la monumentul reprezentativ al localității și s-a gătit fasole cu cârnați și varză pentru participanți.

Mai exact, peste 400 de persoane din localitate au servit fasole cu cârnați, cu varză și cu turtă sau pâine. S-a mai oferit vin fiert aromat celor câteva a sute de participanți invitați aici de edilul Ion Dumitru Popescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR