Connect with us

ACTUALITATE

The Motans si Ema prezenți la Stănești sâmbăta viitoare

Postat acum

on

The Motans si Ema vor fi prezenți la Stănești, județul Gorj, sâmbăta viitoare, 28 august, în cadrul celui mai mare eveniment aviatic din ultimii ani. Pe fostul aerodrom vor fi prezente aparate de zbor militare și civile, dar și simulatoare de zbor, baloane cu aer cald, drone, expoziții pe teme aviatice (avioane, machete, aeromodele, etc), lansarea celui mai mare drapel aeropurtat, dar și alte surprize. În plus, vor fi amenajate spații cu mâncare și băutură, iar ziua se va încheia cu un concert de zile mari susținut de trupa #The #Motans și #EMAA.

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, a fost prezent astăzi la Stănești pentru a da o mână de ajutor la organizarea acestui eveniment.

„Astăzi am fost la Stănești pentru a da o mână de ajutor la organizarea Gorj Aero Show, eveniment ce va avea loc pe 28 august. Împreună cu Iulian Popescu , Mihai Olaru și Constantin Bicheru am lucrat pentru amenajarea pistei pe care vor ateriza zeci de avioane săptămâna viitoare. Fostul aerodrom de la Stănești prinde viață și asta mă bucură!”, a declarat politicianul pe pagina sa de socializare.

Evenimentul de mare amploare este un omagiu adus legendarului pilot Vasile Craiu născut în județul Gorj și are atât scopul de a prezenta tinerilor provocatoarea carieră de pilot, cât și de a demonstra oportunitatea și beneficiile existenței unui aerodrom în județul Gorj.


La eveniment vor evolua zeci de aparate de zbor, însă cele mai așteptate sunt MiG-21 Lancer, elicopterele IAR-330 și acrobațiile și saltul cu parașuta în tandem. Publicul este așteptat pe fostul aerodrom din Stănești începând cu ora 10:00, unde vor avea parte și de zboruri cu balonul cu aer cald, plimbări cu avionul, salt cu parașută în tandem, dar și o serie de expoziții tematice. Intrarea este liberă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR