Connect with us

POLITICĂ

Târgu Jiul are nevoie de Ciprian Florescu

Postat acum

on

Pentru a vorbi de o dezvoltare sănătoasă, Municipiul Târgu Jiu are nevoie de Planul Urbanistic General. Doar după ce va fi elaborat PUG-ul, orașul se va dezvolta într-un mod sănător și coerent. După trei ani în care această problemă nu a fost deloc abordată, Ciprian Florescu va trata Planul Urbanistic General ca pe o urgență a orașului, alături de alte obiective principale.

În ceea ce privește capitolul destinat Fondului Locativ, candidatul PSD și-a propus să construiască blocuri de tip ANL, locuințe sociale, să reabiliteze blocurile care nu au fost incluse în niciun program al municipalității, dar și să atribuie tinerilor loturi de teren pentru construcția de locuințe.

Cultura și turismul cultural, ocupă un capitol de amplu în programul lui Ciprian Florescu pentru următorii patru ani. Reabilitarea Căii Eroilor a început în perioada administrației PSD, dar proiectul a rămas încremenit la stadiul la care s-a aflat și acum patru ani. Ciprian Florescu și-a propus ca încă din primul mandat de primar să finalizeze Ansamblul Monumental ”Calea Eroilor” și să îl includă în patrimoniul UNESCO.

În ceea ce privește infrastructura culturală, rabilitarea Casei de Cultură a Sindicatelor reprezintă un obiectiv important pentru oraș. Și Teatrul de vară urmează să fie inclus într-un amplu program de modernizare; Centrul cultural multifuncțional este un alt proiect al candidatului PSD, care vine în completarea celor două, astfel încât, la Târgu Jiu, să existe un întreg din punct de vedere al infrascructurii culturale.

Abia de aici se poate vorbi despre proiecte ample care includ circuite turistice, la care Târgu Jiul tânjește de foarte mult timp, precum selfie place, city bus sau punct de observare al orașului.

Ca om al sportului, Ciprian Florescu acordă acestui domeniu atenția cuvenită, iar încurajarea și susținerea acestuia, din toate punctele de vedere, reprezintă un obiectiv al candidatului PSD la Primăria Târgu Jiu.

În ceea ce privește educația, modernizarea și dotarea tuturor unităților de învățământ de pe raza Municipiului Târgu Jiu ,cu baza materială necesară derulării procesului educațional la cele mai înalte standarde, este obligatorie a fi tratată cu prioritate. De asemenea, stimularea elevilor merituoși și a cadelor didactice cu rezultte deosebite, se regăsesc în programul lui Ciprian Florescu.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Alegeri PNL: Romanescu și Bejinaru au boicotat! Au băgat buletinele direct în urnă

Postat acum

on

De către

Primarul și viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu și Bejinaru Bogdan, nu au intrat în cabina de vot. Sunt delegați ai organizației municipale a PNL Târgu Jiu.

Ambii au luat buletinele de vot și le-au introdus, fara sa bifeze ceva, direct, în urnă.

Au mai fost delegați care au făcut același lucru, restul au intrat, totuși în cabinele de vot.

Doi candidați se luptă pentru șefia PNL Gorj, Ion Iordache și Gheorghe Pecingină.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR