Connect with us

POLITICĂ

Târgu Jiul are nevoie de Ciprian Florescu

Postat acum

on

Pentru a vorbi de o dezvoltare sănătoasă, Municipiul Târgu Jiu are nevoie de Planul Urbanistic General. Doar după ce va fi elaborat PUG-ul, orașul se va dezvolta într-un mod sănător și coerent. După trei ani în care această problemă nu a fost deloc abordată, Ciprian Florescu va trata Planul Urbanistic General ca pe o urgență a orașului, alături de alte obiective principale.

În ceea ce privește capitolul destinat Fondului Locativ, candidatul PSD și-a propus să construiască blocuri de tip ANL, locuințe sociale, să reabiliteze blocurile care nu au fost incluse în niciun program al municipalității, dar și să atribuie tinerilor loturi de teren pentru construcția de locuințe.

Cultura și turismul cultural, ocupă un capitol de amplu în programul lui Ciprian Florescu pentru următorii patru ani. Reabilitarea Căii Eroilor a început în perioada administrației PSD, dar proiectul a rămas încremenit la stadiul la care s-a aflat și acum patru ani. Ciprian Florescu și-a propus ca încă din primul mandat de primar să finalizeze Ansamblul Monumental ”Calea Eroilor” și să îl includă în patrimoniul UNESCO.

În ceea ce privește infrastructura culturală, rabilitarea Casei de Cultură a Sindicatelor reprezintă un obiectiv important pentru oraș. Și Teatrul de vară urmează să fie inclus într-un amplu program de modernizare; Centrul cultural multifuncțional este un alt proiect al candidatului PSD, care vine în completarea celor două, astfel încât, la Târgu Jiu, să existe un întreg din punct de vedere al infrascructurii culturale.

Abia de aici se poate vorbi despre proiecte ample care includ circuite turistice, la care Târgu Jiul tânjește de foarte mult timp, precum selfie place, city bus sau punct de observare al orașului.

Ca om al sportului, Ciprian Florescu acordă acestui domeniu atenția cuvenită, iar încurajarea și susținerea acestuia, din toate punctele de vedere, reprezintă un obiectiv al candidatului PSD la Primăria Târgu Jiu.

În ceea ce privește educația, modernizarea și dotarea tuturor unităților de învățământ de pe raza Municipiului Târgu Jiu ,cu baza materială necesară derulării procesului educațional la cele mai înalte standarde, este obligatorie a fi tratată cu prioritate. De asemenea, stimularea elevilor merituoși și a cadelor didactice cu rezultte deosebite, se regăsesc în programul lui Ciprian Florescu.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Proiect de lege împotriva pașaportului Covid

Postat acum

on

De către

Parlamentarii AUR au anunțat că lucrează la un proiect de lege împotriva pașaportului Covid. Reprezentanții formațiunii politice spun inițiativa parlamentară va sancționa orice discriminare pe motive medicale. „Respingem ideea de a fi discriminaţi pe motive medicale şi nu numai că respingem, lucrăm la un proiect de lege pe care sperăm să-l putem trece prin Parlament, prin care să interzicem orice discriminare pe temei medical, discriminare care dacă este înfăptuită, să fie aspru pedepsită”, a declarat vicepreședintele AUR, Claudiu Târziu. El a mai spus că AUR se va opune introducerii paşaportului de vaccinare şi oricărei alte forme de condiţionare a accesului în spaţii publice şi a călătoriilor.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Bordușanu, aleasă președinta OFSD Gorj

Postat acum

on

De către

Organizația de Femei a Partidului Social Democrat ( OFSD) Gorj are o nouă conducere. Ieri, 29 Aprilie 2021, au avut loc alegerile pentru desemnarea noii echipe, Anca Burdușanu fiind aleasă președinte al OFSD Gorj cu unanimitate de voturi.

Totodată, s-a constituit și Biroul Permanent al organizației, acesta cuprinzând funcția președinte, cea de secretar, șapte vicepreședinte și 12 membre.

„Evenimentul de ieri reprezintă debutul unei noi etape a OFSD Gorj. Le mulțumesc doamnelor din cadrul organizației pentru implicare și sunt convinsă că noua echipă, alături de toate celelalte membre, își va atinge obiectivele pe care și le-a propus. A fost o mobilizare excelentă în rândul doamnelor din județul Gorj. Nu este puțin lucru ca în doar doua-trei luni sa reușim constituirea a 60 de organizații, care acum numără sute de membre”, a declarat Anca Bordușanu, președinte OFSD Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Video-Pro România Gorj se reorganizează

Postat acum

on

De către

Partidul condus de către Mihai Prunariu, Pro România Gorj, se reorganizează. Organizația se pregătește de schimbări semnificative după sărbătorile Pascale, dar, în același timp își deschide porțile pentru noi membrii de partid. Sunt preferați gorjenii care nu au mai făcut politică, anunță Marinela Strâmbulescu, purtătorul de cuvânt al Pro România Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR