Connect with us

EVENIMENTE

Târgu Jiu: Scandal în Piața Centrală între doi bărbați, unul a scos cuțitul

Postat acum

on

Scandal, în această după-amiază, în Piața Centrala din Târgu Jiu, implicați fiind, potrivit martorilor, doi cetățeni de etnie romă. „Unul a scos cuțitul și l-au pus la gâtul celuilalt. Și cel amenințat a făcut la fel. Au fost îmbrânceli cu oamenii. Trei mașini de poliție au ajuns aproape de orele amiezii acolo unde era scandalul”, a declarat un martor.

Deși întrebați, reprezentanții IPJ Gorj nu au răspuns, inițial, nimic presei vizavi de acest scandal cu amenințare, petrecut în spațiul public într-un loc foarte populat.

„Din primele cercetari efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un tânăr, de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla în zona Pieței Centrale, a exercitat acte de violență asupra unui alt tânăr, de 18 ani, din municipiul Motru, pe fondul unui conflict mai vechi.Totodată, în urma incidentului produs, s-a tulburat ordinea și liniștea publică, mai multe persone prezente la fața locului fiind indignate și deranjate de cele întâmplate. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Minorul dispărut de la domiciliu a fost găsit

Postat acum

on

De către

Minorul dat dispărut astăzi de la domiciliu a fost identificat de polițiști la locuința tatălui vitreg, situată în municipiul Târgu-Jiu. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Incendiatorii autoturismului din Mătăsari, incident din 11 septembrie, în arest

Postat acum

on

De către

La data de 29 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, doi bărbați de 31 și 32 de ani, din localitatea Mătăsari, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul de 32 de ani l-ar fi instigat pe cel de-al doilea să incendieze un autoturism aflat în localitatea Mătăsari.

În cursul acestei zile, bănuiții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Percheziții la o firmă de confecții metalice

Postat acum

on

De către

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, efectuează 4 percheziții domiciliare, la punctele de lucru și sediul unui agent economic, având ca obiect de activitate confecții metalice.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, urmărindu-se ridicarea, în vederea continuării cercetărilor, a mai multor înscrisuri referitoare la activitatea comercială a societății.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR