Connect with us

EVENIMENTE

Târgu Jiu: Scandal în Piața Centrală între doi bărbați, unul a scos cuțitul

Postat acum

on

Scandal, în această după-amiază, în Piața Centrala din Târgu Jiu, implicați fiind, potrivit martorilor, doi cetățeni de etnie romă. „Unul a scos cuțitul și l-au pus la gâtul celuilalt. Și cel amenințat a făcut la fel. Au fost îmbrânceli cu oamenii. Trei mașini de poliție au ajuns aproape de orele amiezii acolo unde era scandalul”, a declarat un martor.

Deși întrebați, reprezentanții IPJ Gorj nu au răspuns, inițial, nimic presei vizavi de acest scandal cu amenințare, petrecut în spațiul public într-un loc foarte populat.

„Din primele cercetari efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un tânăr, de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla în zona Pieței Centrale, a exercitat acte de violență asupra unui alt tânăr, de 18 ani, din municipiul Motru, pe fondul unui conflict mai vechi.Totodată, în urma incidentului produs, s-a tulburat ordinea și liniștea publică, mai multe persone prezente la fața locului fiind indignate și deranjate de cele întâmplate. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

În arest, după ce au bătut un tânăr, care i-a contrazis

Postat acum

on

De către

Doi tineri, de 18 și 28 de ani, au ajuns în arestul poliției, după ce au agresat un alt tânăr. Agresorii au luat la bătaie victima, din cauza unei discuții în contradictoriu. “Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Motru au reținut pentru 24 de ore, doi tineri de 18, respectiv 28 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Din cercetări, polițiștii au stabilit că la data de 5 februarie a.c., în timp ce se aflau în spațiul public și pe fondul unor discuții contradictorii și a consumului de alcool, cei doi ar fi lovit un alt tânăr de 18 ani, din municipiul Motru, provocându-i leziuni”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Adolescent de 15 ani, arestat pentru violarea unui copil

Postat acum

on

De către

Un adolescent de 15 ani a fost arestat, după ce a violat un copil de 7 ani. Adolescentul, din Petrila, este elev la un liceu din Târgu Jiu. Mama victimei a reclamat fapta la poliție, la sfârșitul săptămânii trecute, iar ieri, judecătorii din Petroșani au emis mandat de arestare preventivă pe numele tânărului. ”Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 20 de zile, începând cu data de 06.02.2023 şi până la data de 25.02.2023, inclusiv, a inculpatului (…) pentru săvârșirea infracțiunii de viol, (…) (2 acte materiale – faptă săvârșită în perioada 21-24.01.2023 fără a se putea stabili cu exactitate ziua și fapta săvârșită în data de 04.02.2023(…). Dispune emiterea, de îndată, faţă de inculpat, a mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 20 zile, cu începere de la data de 06.02.2023 şi până la data de 25.02.2023, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul privind luarea măsurii arestului la domiciliu sau a măsurii controlului judiciar”, a hotărât Judecătoria Petroșani.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amendă de 10.000 lei, la un magazin de pâine. Vezi de ce!

Postat acum

on

De către

Inspectorii DSVSA Gorj au amendat un magazin de pâine, cu 10.000 lei. Reprezentanții instituției au efectuat controale, în perioada 1 februarie-5 februarie 2023 și au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, reprezentând 5 avertismente scrise şi 4 amenzi în cuantum de 15.700 lei, unor operatori/persoane fizice din Alimpeşti, Novaci, Scoarţa, Târgu-Cărbuneşti şi Târgu-Jiu. Pe lângă amenda aplicată magazinului destinat comercializării produselor de panificaţie, inspectorii au mai dat amenzi de „3.000 lei la un C.S.V.A., pentru nerealizarea integrală a Programului cifric al acţiunilor de supraveghere, prevenire şi control al bolilor la animale, al celor transmisibile de la animale la om, protecţia animalelor şi protecţia mediului în anul 2022; 1.500 lei conducătorului unei autoutilitare (control trafic), pentru transportul de animale neidentificate şi neînregistrate, fără documente sanitare-veterinare; 1.200 lei la un bar, întrucât angajatul prezent la data verificării nu purta echipament de protecţie corespunzător şi nu menţinea o stare adecvată de igienă în incinta unităţii (utiliza recipienţi fără capac şi pedală pentru precolectarea deșeurilor menajere şi depozita anumite produse direct pe paviment)”, potrivit reprezentanţilor DSVSA.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR