Connect with us

SĂNĂTATE

Târg caritabil în Piața Centrală, pentru micuțul Denis Ștefan!

Postat acum

on

O mână de mămici cu suflet mare din Târgu Jiu au decis să sară în ajutorul familiei micuțului Denis Stefan, băiețelul de doar doi ani, diagnosticat cu cancer. Băiețelul și familia sa se afla în Turcia în prezent, la o clinica de specialitate, unde micul pacient va fi supus unor tratamente costisitoare iar familia are nevoie urgentă de bani. 

Pentru Denis Ștefan s-a pornit un tsunami de solidaritate, zeci de persoane donând obiecte pentru ca micul pacient să aibă confortul financiar necesar luptei pentru viață.

O parte dintre aceste obiecte vor fi vândute la acest târg, deschis dimineață la ora 8.00 în Piata Centrală. Pe parcursul a două zile, la două mese din piața se vor comercializa aceste obiecte, donate cu generozitate de gorjeni inimoși, fiecare bănuț urmând să ajungă la familia greu încercată.

Și gorjexpress.ro a donat o sumă de bani pentru Denis Ștefan, gest pe care va rugam sa îl faceți și dumneavoastră sau să cumpărați unul dintre zecile de obiecte care vă vor sta la dispoziție sâmbătă și duminică până la orele 20.00.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Montează camere de supraveghere, la „Urgențe”

Postat acum

on

De către

Conducerea Spitalului Județean Târgu Jiu va monta camere de supraveghere, la Unitatea de primiri Urgențe, unde este cel mai mare flux de pacienți și une au avut loc mai multe incidente. Șefii unității medicale au demarat deja procedura pentru achiziționarea unui echipament de stocare a datelor și a patru camere video. Sistemul de supraveghere va ajuta la verificarea modului în care s personalul se comportă cu cei care vin în spital, dar vor putea fi analizați și timpii de așteptare pentru pacienți. De asemeni, imaginile vor putea fi analizate în cazul producerii unor evntuale incidente.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Mai mulți bolnavi de diabet. Spitalul prelungește programul

Postat acum

on

De către

Numărul pacienților diagnosticați cu diabet a crescut, în județul Gorj. Cabinetul de Diabet zaharat, din Policlinica Târgu Jiu, și-a mărit programul, începând cu 11 aprilie 2022, pentru a putea efectua cât mai multe consultații. 42 de persoane pot fi consultate, zilnic, la cabinetul din ambulatoriul Spitalului Județean Gorj.

Numărul pacienților a fost de peste 700, lunar. În cursul anului 2021, 7.668 de pacienți au ajuns la Cabinetul de Diabet zaharat, iar printre aceștia se numără și copii.

Anul acesta, peste 2250 de pacienți au apelat la medicii diabetologi, martie fiind luna în care s-au prezentat cei mai mulți bolnavi, respectiv 739.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Se închide și ultimul centru de vaccinare din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Ultimul centru de vaccinare, rămas deschis din perioada pandemiei, se va închide, la finalul acestei luni. Centrul funcționează în incinta stadionului municipal din centrul municipiului, de luni până vineri „Procesul de vaccinare este aproape de final, la nivelul centrelor de vaccinare. Ea o să continue la nivelul cabinetelor medicilor de familie. Sunt extrem de puțini doritori, avem 10 persoane pe zi, maxim 15, în zilele bune”, spune Ionuț Pantiș, coordonatorul centrului de vaccinare din Târgu Jiu.

Cei care vor să se vaccineze de luna viitoare trebuie să meargă la cabinetele medicilor de familie, pentru imunizare și pentru ridicarea adeverințelor doveditoare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR