Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Tânără crescută la casa de copii din Tg-Jiu, UCISĂ în Italia!

Postat acum

on

O cunoștea tot orașul, pentru că a crescut la orfelinat și pe străzile din Tg-Jiu. Avea 42 de ani și plecase, de ceva vreme, în Italia, împreună cu iubitul său. În urmă cu câteva zile, a fost ucisă cu sânge rece de un cetățean albanez. Informația a apărut pe Facebook și a fost confirmată de mai mulți internauți.

Pe Claudia Oncică o cunoșteau mulți târgujieni pentru că, încă din adolescență, a muncit pe unde a apucat în oraș. A crescut la casa de copii și locuia, de ani buni, în internatul unui liceu din Nordul Târgu-Jiului. De ceva vreme a plecat, împreună cu iubitul său, la muncă în Italia, spun unii apropiați ai acesteia.

Potrivit unor informatii, neconfirmate oficial, Claudia Oncica ”şi-a găsit sfârşitul, sugrumată, în apartamentul în care locuia împreună cu iubitul ei, iar un albanez este principalul suspect al crimei”.

Deocamdată, nu se cunosc mai multe amănunte despre împrejurările în care a fost ucisă tânăra, însă informația a stârnit compasiune și multe comentarii pe un grup de știri de pe o rețea de socializare.

”A fost la orfelinat, deși mama ei trăia. S-a întreținut și a trăit cu puțin, mereu veselă, a reușit sa se descurce până a întâlnit un „dement” (măcar de s-ar dovedi, să facă pușcărie) Îmi pare foarte rău de ea, o cunosc de 20 de ani”, a scris Gabriela.

”Cu câteva luni în urmă, am vorbit, seara târziu, cu ea pe cameră și spăla farfurii într-o bucătărie din afară și- mi zicea că muncește, dar are și mașină de limpezit vase. Mi-a arătat”, a menționat altcineva care o cunoștea pe tânăra ucisă.

”Sărăcuta! Dumnezeu să o odihnească! I-am văzut poza pusă pe un gard în zona Vădeni(CPL). Nu înțelegeam de ce! Odihnă veșnică, Onci!”, a comentat Simona.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

Date false la recensământul din Gorj! Primăriile își protejează astfel angajații

Postat acum

on

De către

În mai multe localități din Gorj s-au oferit recenzorilor date false, interesul de a majora populația comunelor a fost unul gândit de primării. La un număr redus de populație, scad și posturile din UAT-uri. Funcționarii rămân pe posturi, cu un recensământ făcut din pix, iar salariile nu scad.

Șocant a fost când s-a făcut o comparație între cifrele de la recensământul din localitățile respective și datele de la Evidența Populației. O astfel de diferența s-a constatat în comuna Roșia de Amaradia.

„Am avut o populaţie de 3.628. Cu alunecările de teren s-au mai mutat la Cojani şi la Câmpu Mare. Scopul nostru era să avem tot peste 3.000, ca să rămânem localitate de gradul II. De asta ne-am luptat şi noi cu echipa primăriei şi cu recenzorii. Avem peste 3.100 şi asta înseamnă că rămânem comună de gradul II“, a menționat Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia.

În comunele unde există astfel de probleme se vor face verificări anunță Direcția Județeană de Statistică.

Primele rezultate ale recensământului vor fi publicate în decembrie 2022, a anunțat luni INS.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

FOTO. Gorjeancă, fost ofițer de penitenciare, vedetă pe o platformă on-line destinată adulților!

Postat acum

on

De către

După ce a activat vreme de câțiva ani la Penitenciarul Tg-Jiu, o tânără gorjeancă a ajuns director al unui penitenciar în Dolj, însă a fost nevoită să se pensioneze, în urma unor scandaluri de răsunet. Ulterior, gorjeanca s-a apucat să facă sport în mod intensiv și-a mărit bustul și a devenit vedetă pe o platformă online pentru adulți.

Cu un nou aspect fizic, tânăra și-a deschis un cont pe platforma OnlyFans, cu numele „Sexy Brunette”, unde a început să posteze, contra cost, filmări și fotografii în care apare în ipostaze indecente, potrivit Gândul.ro.

„Sunt singura fată de pe OnlyFans care oferă posibilitatea tuturor abonaților să interacționeze cu mine. Tot ce fac, fac cu drag și implicare”, se prezintă „Sexy Brunette”.

Contactată de jurnaliștii publicației menționate, fostul ofițer de penitenciare a confirmat fapul că „Sexy Brunette” este contul ei, dar a menționat că a recurs la această metodă deoarece este bolnavă și are nevoie de bani, mai ales că este mama a patru copii.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Omu’ și locu’ la Primăria Bălești! Concursuri fără contracandidați, cu rezultat previzibil

Postat acum

on

De către

Trei posturi a scos la concurs de Primăria Bălești, toate pe perioada nedeterminată, la care s-au înscris exact trei candidați, câte unul pe fiecare post.

Evident că toți candidații și-au anonimizat numele, de parcă nici nu se cunoaște deja în comună ori în primărie cine va ocupa postul de asistent medical comunitar debutant, ori cine va lua postul de inspector la Serviciul Economic de la Taxe și Impozite Locale.

Se știe deja și cine va ocupa și postul de la Achiziții, deoarece în același stil s-au ocupat mai toate funcțiile scoase la concurs în primăria din Bălești. Rude, prieteni, apropiați, lipitori de afișe, aceasta este rețeta câștigătoare pentru o primărie al cărui primar blama, nu demult, practica identică a fostului primar Paicu. 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR