Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Tânăr șomer, ales viceprimar!

Postat acum

on

Majoritatea consilierilor locali ai orașului Bumbești – Jiu a ales, săptămâna trecută, într-o ședință ”de îndată”, convocată pe colțul mesei, noul viceprimar, după ce fostul ”secund” al primarului Constantin Bobaru a fost declarat incompatibil și și-a pierdut mandatul de ales local.

Tânărul agreat de consilierii locali de la Bumbești-Jiu nu a mai avut un loc de muncă, cel puțin în ultimii doi ani, potrivit declarațiilor sale de avere, așa că propulsarea sa în postul de viceprimar e o sinecură binevenită.

George Daniel Boar, un tânăr consilier local PSD, a fost ales, pe 3 martie a.c., viceprimar al orașului Bumbești-Jiu. Alegerea s-a făcut în cadrul unei ședințe convocată ”de îndată”, iar majoritatea aleșilor locali s-a conformat dorinței primarului Bobaru, așa că l-a votat pe Boar, ca înlocuitor al lui Cristian Păunescu, cel care și-a pierdut mandatul de ales local și, implicit, funcția de viceprimar, după ce a fost declarat incompatibil și a pierdut, definitiv, procesul cu Agenția Națională de Integritate. Cum Păunescu a fost ”recuperat”, în poziția de consilier personal al primarului, pe locul rămas vacant a fost agreat tânărul Boar, postul de viceprimar fiind și primul job al acestuia.

Potrivit declarațiilor de avere din ultimii doi ani, acesta nu avea serviciu nici în 2020, atunci când a fost ales consilieri local și nici în anul următor.

Boar a activat la organizația de tineret a ProRomânia, alături de tatăl său, care a fost vicepreședinte al filialei județene, iar înainte de alegerile locale a apărut alături de primarul Bobaru, și pe lista de consilieri a PSD.

Trebuie spus că tatăl noului viceprimar, Gligor Boar, este un cunoscut afacerist din zona Bumbești-Jiu, care a derulat, de-a lungul anilor, zeci de contracte cu instituții publice, însă anul trecut, a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

Date false la recensământul din Gorj! Primăriile își protejează astfel angajații

Postat acum

on

De către

În mai multe localități din Gorj s-au oferit recenzorilor date false, interesul de a majora populația comunelor a fost unul gândit de primării. La un număr redus de populație, scad și posturile din UAT-uri. Funcționarii rămân pe posturi, cu un recensământ făcut din pix, iar salariile nu scad.

Șocant a fost când s-a făcut o comparație între cifrele de la recensământul din localitățile respective și datele de la Evidența Populației. O astfel de diferența s-a constatat în comuna Roșia de Amaradia.

„Am avut o populaţie de 3.628. Cu alunecările de teren s-au mai mutat la Cojani şi la Câmpu Mare. Scopul nostru era să avem tot peste 3.000, ca să rămânem localitate de gradul II. De asta ne-am luptat şi noi cu echipa primăriei şi cu recenzorii. Avem peste 3.100 şi asta înseamnă că rămânem comună de gradul II“, a menționat Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia.

În comunele unde există astfel de probleme se vor face verificări anunță Direcția Județeană de Statistică.

Primele rezultate ale recensământului vor fi publicate în decembrie 2022, a anunțat luni INS.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

FOTO. Gorjeancă, fost ofițer de penitenciare, vedetă pe o platformă on-line destinată adulților!

Postat acum

on

De către

După ce a activat vreme de câțiva ani la Penitenciarul Tg-Jiu, o tânără gorjeancă a ajuns director al unui penitenciar în Dolj, însă a fost nevoită să se pensioneze, în urma unor scandaluri de răsunet. Ulterior, gorjeanca s-a apucat să facă sport în mod intensiv și-a mărit bustul și a devenit vedetă pe o platformă online pentru adulți.

Cu un nou aspect fizic, tânăra și-a deschis un cont pe platforma OnlyFans, cu numele „Sexy Brunette”, unde a început să posteze, contra cost, filmări și fotografii în care apare în ipostaze indecente, potrivit Gândul.ro.

„Sunt singura fată de pe OnlyFans care oferă posibilitatea tuturor abonaților să interacționeze cu mine. Tot ce fac, fac cu drag și implicare”, se prezintă „Sexy Brunette”.

Contactată de jurnaliștii publicației menționate, fostul ofițer de penitenciare a confirmat fapul că „Sexy Brunette” este contul ei, dar a menționat că a recurs la această metodă deoarece este bolnavă și are nevoie de bani, mai ales că este mama a patru copii.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Omu’ și locu’ la Primăria Bălești! Concursuri fără contracandidați, cu rezultat previzibil

Postat acum

on

De către

Trei posturi a scos la concurs de Primăria Bălești, toate pe perioada nedeterminată, la care s-au înscris exact trei candidați, câte unul pe fiecare post.

Evident că toți candidații și-au anonimizat numele, de parcă nici nu se cunoaște deja în comună ori în primărie cine va ocupa postul de asistent medical comunitar debutant, ori cine va lua postul de inspector la Serviciul Economic de la Taxe și Impozite Locale.

Se știe deja și cine va ocupa și postul de la Achiziții, deoarece în același stil s-au ocupat mai toate funcțiile scoase la concurs în primăria din Bălești. Rude, prieteni, apropiați, lipitori de afișe, aceasta este rețeta câștigătoare pentru o primărie al cărui primar blama, nu demult, practica identică a fostului primar Paicu. 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR