Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Tânăr șomer, ales viceprimar!

Postat acum

on

0 Shares

Majoritatea consilierilor locali ai orașului Bumbești – Jiu a ales, săptămâna trecută, într-o ședință ”de îndată”, convocată pe colțul mesei, noul viceprimar, după ce fostul ”secund” al primarului Constantin Bobaru a fost declarat incompatibil și și-a pierdut mandatul de ales local.

Tânărul agreat de consilierii locali de la Bumbești-Jiu nu a mai avut un loc de muncă, cel puțin în ultimii doi ani, potrivit declarațiilor sale de avere, așa că propulsarea sa în postul de viceprimar e o sinecură binevenită.

George Daniel Boar, un tânăr consilier local PSD, a fost ales, pe 3 martie a.c., viceprimar al orașului Bumbești-Jiu. Alegerea s-a făcut în cadrul unei ședințe convocată ”de îndată”, iar majoritatea aleșilor locali s-a conformat dorinței primarului Bobaru, așa că l-a votat pe Boar, ca înlocuitor al lui Cristian Păunescu, cel care și-a pierdut mandatul de ales local și, implicit, funcția de viceprimar, după ce a fost declarat incompatibil și a pierdut, definitiv, procesul cu Agenția Națională de Integritate. Cum Păunescu a fost ”recuperat”, în poziția de consilier personal al primarului, pe locul rămas vacant a fost agreat tânărul Boar, postul de viceprimar fiind și primul job al acestuia.

Potrivit declarațiilor de avere din ultimii doi ani, acesta nu avea serviciu nici în 2020, atunci când a fost ales consilieri local și nici în anul următor.

Boar a activat la organizația de tineret a ProRomânia, alături de tatăl său, care a fost vicepreședinte al filialei județene, iar înainte de alegerile locale a apărut alături de primarul Bobaru, și pe lista de consilieri a PSD.

Trebuie spus că tatăl noului viceprimar, Gligor Boar, este un cunoscut afacerist din zona Bumbești-Jiu, care a derulat, de-a lungul anilor, zeci de contracte cu instituții publice, însă anul trecut, a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală.

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

95.000 de lei pentru Zilele Orașului Bumbești-Jiu, doar o sticlă de apă pentru copiii ajunși pe scenă

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Bumbești Jiu, una care se laudă cu excedent bugetar la fiecare final de an, a investit 95.000 de lei în Zilele Orașului, care au avut loc în weekend.

Banii s-au dus pe artiști, dar de umplutură pe scenă au urcat și copiii talentați ai orașului. Evident gratuit.. la finalul spectacolului copiii primind doar cate o sticlă de apă.

Nu la fel au stat lucrurile cu consilierii locali pentru care Constantin Bobaru a fost darnic, întinzând mesele.

O spune viitorul consilier local independent Georgian Urdescu care critica nepăsarea primarului și a aleșilor vizavi de copiii localității.

„Au trecut și zilele orașului Bumbești-Jiu. Elevii și copii localități Bumbești-Jiu după ce au cântat, au dansat, au recitat poezii nu au primit decât o sticlă de apă( și asta nu toți). Măcar bine că au primit mâncare și băutură consilierii locali, foști consilieri locali și personalitățile orașului și județului Gorj. Nu ne mai facem bine!Vai de soarta noastră. Dacă se dădea o prăjitură, o înghețată, 3 mici, o cutie de bomboane sau o friptură pentru fiecare copil care a prestat activități pentru a încânta cetățenii orașului Bumbești-Jiu nu mai rămâneau bani pentru lăutari”, spune alesul local care a obținut 515 voturi că și independent pe 9 iunie.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Ilie Petroi: „Simpatizanții PNL, fără limite! Au bătut în drumul mare o persoană care făcea campanie PSD”!

Postat acum

on

De către

Primarul de Aninoasa, Ilie Petroi, avertizează că simpatizații PNL din localitate ar fi în stare de orice: „de la rupt de afișe la bătaie”, făcând public un incident petrecut în localitate.

„Simpatizanții lui Marius Dimulescu fără limite! Au bătut în drumul mare o persoana care făcea campanie PSD. Să ne închipuim cum va arata Primăria cu astfel de oamenii!”, a transmis Ilie Petroi, cu fotografia de mai sus.

Cristian Mîndruț i-a răspuns primarului astfel: „Eu sunt Cristian Mîndruț, așadar când trimiți oameni să supravegheze comuna, nu-i pune neapărat să se uite în curțile oamenilor. Atât așteptai să te victimizezi puțin, Primarul suprem care ești dumneata!.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fostul primar a refuzat să spele geamurile la Școala Gimnaziala Dănești

Postat acum

on

De către

Fostul primar de Dănesti, Mădălin Paliță, a ignorat sentința instanței de judecată privind efectuarea celor 60 de zile de muncă în folosul comunității, la școala gimnazială din localitate. Printr-un tertip a cerut instanței, după ce Serviciul de Probațiune Gorj l-a dat în judecată, să efectueze zilele respective la distanță de Dănești, pentru a fi doar pontat și deloc pus la muncă.

Instanța a impus că acesta să facă zilele de muncă în folosul comunității la Direcția de Patrimoniu Târgu Jiu sau la Liceul nr.2 din municipiu. În paralel a făcut contestație în anulare, la instanță, cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj, pentru care a fost deja condamnat cu suspendare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!