Connect with us

COMUNITATE

Sute de polițiști au ordin să iasă în stradă

Postat acum

on

Peste 900 de polițiști vor fi în stradă în minivacanța de 1 decembrie. Oamenii legii vor asigura ordinea publică, dar în același timp vor efectua și acțiuni în trafic, pentru evitarea producerii unor evenimente rutiere. „În perioada 27 noiembrie – 01 decembrie, în minivacanța prilejuită de sărbătorirea Sfântului Andrei și Ziua Națională a României, peste 900 de polițiști gorjeni vor fi prezenți la datorie pentru asigurarea climatului de ordine şi linişte publică pe raza de competenţă şi pentru efectuarea unei intervenţii rapide și reacţii ferme la solicitările cetăţenilor, dar și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV2. De asemenea, poliţiştii rutieri vor fi prezenți pe drumurile publice pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente rutiere negative. În scopul reducerii riscului rutier, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi și aparatura de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, Corina Scurtu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Căprioară salvată dintr-un canal din incinta Termocentralei Rovinari

Postat acum

on

De către

„În aceasta dimineata, puțin dupa ora 08:00, am fost solicitati sa intervenim pentru salvarea unei căprioare dint-un canal in incinta Termocentralei Rovinari”, a anunțat ISU Gorj.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul subunității noastre de la Rovinari care a reușit să scoată căprioara teafără.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Gorjenii se înghesuie la concediile în străinătate

Postat acum

on

De către

Gorjenii se înghesuie la concedii în afara țării. Numărul pașapoartelor emise în prima jumătate a anului a depășit numărul celor eliberate în 2021, pe parcursul întregului an. Până acum, Serviciul de Pașapoarte Gorj a emis 20.000 de acte, în timp ce anul trecut au fost solicitate 17.000, până la finalul lunii decembrie.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Zgomot infernal la patru dimineața! Se lucrează matinal pe Narciselor

Postat acum

on

De către

Se lucrează haotic în municipiul Târgu Jiu. Cu riscul însă de a-și pune cetățenii in cap, autoritatea locală a dat ordin că lucrările edilitare să se realizeze până la ore târzii din noapte sau până să se crape de ziua. Asta s-a întâmplat chiar duminică spre luni în zona Narciselor. Zgomotul făcut de utilaje a trezit din somn locatarii.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR