Connect with us

ACTUALITATE

Sute de mineri și energeticieni din CEO, pleacă acasă de la 1 iulie

Postat acum

on

Sute de mineri și energeticieni din Complexul Energetic Oltenia vor pleca acasă de la 1 iulie. Administrația colosului energetic lucrează la un proiect cu privire la reducerea numărului de salarii compensatorii destinate angajaților care vor părăsi compania în perioada următoare.

Mai exact, este vorba de o listă de 726 de mineri și energeticeni care de la 1 iulie vor pleca acasă și vor beneficia de salarii compensatorii, în funcție de numărul de luni pe care le mai au până la ieșirea efectivă la pensie. CEO a stabilt împreună cu sindicatele că vor fi acordate un număr de până la 11 salarii compensatorii.

Referința va fi salariul mediu pe unitate, conform gds.ro. În acest sens a fost semnat Actul Adițional numărul 4 prin care a fost reglementat cuantumul de lefuri compensatorii care vor fi acordate, de luna viitoare, celor care vor pleca din companie, în baza programului de concediere colective.

Mii de angajați vor pleca de la Complexul Energetic Oltenia, fie direct prin pensionare, fie prin programe de concedieri colective, până în 2024.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR