Connect with us

MONDEN

Spuma party la Perla Bălești!

Postat acum

on

Super petrecere, acum, cu spumă la piscina Perla din Bălești.

Asta după ce administratorul spațiului de agrement a decis că astăzi să le ofere celor care trec pragul piscinei o petrecere cu DJ și spumă.

Un tun de mare presiune a aruncat deja spumă în piscina mare, asta spre deliciul copiilor dar și a adulților care au ales să își petreacă aceasta zi libera departe de zgomotul orașului.

Intrarea la piscină costa 35 de lei pentru un adult și 15 lei pentru copii. Piscina este deschisă până la ora 19.00!

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

MONDEN

ȘOC! Cunoscut afacerist și-a reclamat iubita la poliție că a plecat de acasă cu bani, bijuterii și un SUV de lux!

Postat acum

on

De către

A fost agitație mare, marți, în viața afaceristului Tică Besoi, după ce Loredana Elena, femeia cu care își împărțea viața, de mai bine de doi ani, l-ar fi părăsit, fără nicio explicație.

Potrivit unor informații, omul de afaceri a sunat la poliție și ar fi reclamat faptul că fosta iubită i-ar fi furat mașina, un BMW X4, o sumă de bani și aur. Unele surse susțin că explicația femeii a fost extrem de pertinentă, în sensul că folosește acel autoturism de multă vreme, iar afaceristul și-l poate recupera oricând, fiind parcat în zona în care locuiește aceasta și are cheile în contact.

Apropiații celor doi au ramas surprinși la aflarea veștii că între aceștia sunt tensiuni, iar Loredana ar fi părăsit căminul conjugal. Cei doi s-au afișat, de când sunt împreună, în diverse locuri exotice și păreau că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În urmă cu o lună omul de afaceri, împreună cu fosta iubită și câțiva prieteni au fost într-o croazieră de lux în Marea Mediterană, iar cu doar câteva săptămâni în urmă petrecuseră într-o vacanță în Turcia.

Deoacamdată, nu se cunosc cu exactitate motivele din care Loredana l-a părăsit pe afacerist, însă sursele citate spun că ar fi vorba de o escapadă amoroasă a patronului lanțului de magazine ”La Tică”.

Continuă să citeşti

MONDEN

Fiica primarului a împlinit 20 de ani. Tânăra întoarce toate privirile

Postat acum

on

De către

Fiica primarului din Târgu Jiu a împlinit 20 de ani. Tânăra, care este studentă în București, reușește să întoarcă toate privirile. Tatăl Alexandrei, Marcel Romanescu, i-a transmis public faptul că e mândru de ea. „Uităm, adesea, că nu mai ești copilul pe care îl știam. Ai devenit un om matur, responsabil, de care suntem mândri. Ne-ai transformat, în timp, pe toți cei din jurul tău, ne-ai făcut mai buni, ne-ai făcut fericiți! Astăzi, când împlinești o vârstă atât de frumoasă, îți dorim tot binele din lume și să fii mereu fericită! Tata e mândru de tine și te iubește”, este mesajul transmis de Marcel Romanescu, fiicei sale, de ziua de naștere.

Continuă să citeşti

MONDEN

Ei sunt perechea aleasă Miss Boboc 2022

Postat acum

on

De către

O pereche de adolescenți de la Colegii Național „Tudor Vladimirescu” a fost desemnată Miss Boboc 2022. Competiția între liceeni de la toate unitățile din Târgu Jiu s-a desfășurat miercuri seara în cadrul evenimentelor organizate în centrul municipiului. Raisa Oros și Bogdan Foanene sunt tinerii declarați câștigători. Colegii i-au susținut frenetic, în competiția cu concurenții de la celelalte licee din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR