Connect with us

MONDEN

Spuma party la Perla Bălești!

Postat acum

on

Super petrecere, acum, cu spumă la piscina Perla din Bălești.

Asta după ce administratorul spațiului de agrement a decis că astăzi să le ofere celor care trec pragul piscinei o petrecere cu DJ și spumă.

Un tun de mare presiune a aruncat deja spumă în piscina mare, asta spre deliciul copiilor dar și a adulților care au ales să își petreacă aceasta zi libera departe de zgomotul orașului.

Intrarea la piscină costa 35 de lei pentru un adult și 15 lei pentru copii. Piscina este deschisă până la ora 19.00!

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Educatoarea Izabela, un miracol pentru copii

Postat acum

on

De către

Izabela din Târgu Jiu este un cadru didactic cu alură de manechin.

Tânăra din municipiu este foarte frumoasă dar și sexy, lucru care se vede, cu ușurință, din fotografiile postate de aceasta pe pagina ei de socializare și din aprecierea celor câteva mii de urmăritori.

Izabela trăiește acum in București dar este absolventă a Colegiului Spiru Haret din Târgu Jiu, specializarea educator.

 

Continuă să citeşti

MONDEN

VIDEO/ Patroană vitezomană. S-a filmat când gonea cu 212 km/oră. Vezi cine e blonda!

Postat acum

on

De către

O tânără din Gorj, care a vrut să se laude cu noul bolid achiziționat, un Mercedes GLE350, a cărui valoare este de 120.000 de euro, a postat imagini cu viteza indicată în bord. Blonda din Polovragi a surprins momentul în care acul indica 212 km/oră, cu 80 de km mai mult decât maximul admis de lege. Volanul era manevrat cu o singură mână, probabil cu cealaltă filma. Viteza era asezonată cu manele. Dana Popescu este implicată într-o afacere de transport, firma familiei, Sicopan Construct SRL are o cifră de afaceri de 70 de miliarde vechi. În ciuda sumei mari de rulaj, societatea are un profit de doar un miliard vechi. Cu toate că, în acte, nu i-au rămas foarte mulți bani, blonda a investit în Mercedesul cu care încalcă legea și cu care se fălește pe rețelele de socializare. Patroana vitezomană se pozează nu doar cu dovada vitezei cu care poate produce oricând o tragedie, ci și cu mașina scumpă. Imaginile sunt postate pe rețelele de socializare, unde îi place să-și expună extravaganțele.

Continuă să citeşti

MONDEN

Patroana unui cunoscut salon de beauty din Târgu Jiu, vacanță de vis în Grecia

Postat acum

on

De către

O tânără din Târgu Jiu, care a reușit să se impună în domeniul saloanelor de lux, are parte de o vacanță de vis, în Grecia.

La 28 de ani, Elena a ajuns una dintre cele mai apreciate persoane din zona de make-up. Salonul pe care îl deține în centrul municipiului Târgu Jiu are sute de cliente, iar ca să prindă o programare, doamnele și domnișoarele trebuie să aștepte la rând. Pe lângă talent, tânăra este înzestrată și cu un corp de invidiat, pe care și l-a expus în vacanța în străinătate, pozele postate pe contul de socializare adunând numeroase aprecieri.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR