Connect with us

ACTUALITATE

Spitalul Rovinari angajează dactilograf! Meseria, pe cale de dispariție

Postat acum

on

În plină eră a digitalizării, Spitalul Orășenesc Rovinari caută să angajeze secretar dactilograf debutant. Postul de dactilograf este pentru persoane cu studii medii iar solicitantul/solicitanta poate ocupa postul pe o perioadă nedeterminată.

Pentru ocuparea postului, solicitanții trebuie să treacă de o proba scrisă și de una de interviu. Probele vor avea loc la final de februarie. Proba de interviu este programată astfel pentru 28 februarie.

Chiar daca profesia este una specifică secolului trecut, unitatea medicală încă folosește această modalitate de transmitere a informațiilor, astfel că unitatea trebuie să aibă în componență la Resurse Umane și o dactilografă, oricând de ciudat sună asta.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Și-a distrus singur mașina, la Țicleni

Postat acum

on

De către

Un incident rutier în care a fost implicat un singur autoturism a avut loc, astăzi, pe raza localității Țicleni. Accidentul a fost fără victime, anunță IPJ Gorj, și doar cu pagube materiale pentru șoferul care se face vinovat de producerea acestuia. Evenimentul este considerat tamponare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A furat de la biserică

Postat acum

on

De către

Un craiovean a fost reținut, fiind acuzat că a furat dintr-o biserică. Tânărul a ajuns în arestul poliției, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați că, în noaptea de 16/17 mai, persoane necunoscute au sustras componente ale sistemului de supraveghere video din incinta unui lăcaș de cult din cartierul Romanești, din municipiul Craiova, fiind creat un prejudiciu de 1.500 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Horațiu Mălăele și Nicu Alifantis, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Două nume mari ale dramaturgiei și muzicii sunt, azi, la Târgu Jiu. Horațiu Mălăele va urca pe scena Teatrului, în spectacolul „Tache, Ianche și Cadar”, al Teatrului Bulandra.

După piesa de teatru, urmează un concert Nicu Alifantis. Ambii au participat, azi la prânz, la o lansare de carte a lui Mălăele, actorul originar din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR