Connect with us

ACTUALITATE

Spitalul Rovinari angajează dactilograf! Meseria, pe cale de dispariție

Postat acum

on

În plină eră a digitalizării, Spitalul Orășenesc Rovinari caută să angajeze secretar dactilograf debutant. Postul de dactilograf este pentru persoane cu studii medii iar solicitantul/solicitanta poate ocupa postul pe o perioadă nedeterminată.

Pentru ocuparea postului, solicitanții trebuie să treacă de o proba scrisă și de una de interviu. Probele vor avea loc la final de februarie. Proba de interviu este programată astfel pentru 28 februarie.

Chiar daca profesia este una specifică secolului trecut, unitatea medicală încă folosește această modalitate de transmitere a informațiilor, astfel că unitatea trebuie să aibă în componență la Resurse Umane și o dactilografă, oricând de ciudat sună asta.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR