Connect with us

ACTUALITATE

Șoferul decedat în accidentul de la Lelești, condus pe ultimul drum

Postat acum

on

Titel Bordc, de 50 de ani, salariat la SE Rovinari, decedat în accidentul de la Lelești, este condus, astăzi, pe ultimul drum. Acesta a produs accidentul de circulație din 21 martie, în timp ce se afla la volanul unui autoturism cu volan pe dreapta.

La data de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Targu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, despre faptul că pe DN 67 Lelești, ar fi avut loc un eveniment rutier, soldat cu  victime. Din cercetările efectuate la faţa locului, s-a stabilit că un bărbat, de 50 de ani, din comuna Godinești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D, din direcția Peștișani către Targu-Jiu, ar fi efectuat manevra de depășire a unui autoturism, iar în momentul pătrunderii pe sensul opus de circulație, acesta ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un barbat, de 40 de ani, din comuna Runcu, care se deplasa din direcția Târgu-Jiu către Peștișani. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului, de 50 de ani, din Godinesti, dar și rănirea altor 5 victime, cu vârste cuprinse între 6 și 54 de ani, toate din comuna Runcu,  care au fost transportate la spital pentru  acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto, in vârstă 40 de ani, din comuna Runcu, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR