Connect with us

ACTUALITATE

Și-a bătut nora și a ajuns în arest

Postat acum

on

Și-a bătut nora și a ajuns în arest. Este vorba deapre un bărbat de 66 de ani din Scoarța.  Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de către o tânără de 29 de ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că are un conflict cu socrul său. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, un bărbat de 66 de ani, din comuna Scoarța, ar fi exercitat acte de violență asupra norei sale.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.
Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat.
Ulterior, în noaptea de 4/5 august a.c., femeia a sesizat faptul că socrul său nu respectă măsurile impuse prin ordinul de protecție, acesta revenind la domiciliu, ocazie cu care a fost identificat de polițiști în apropierea locuinței.
Față de cele constatate, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor impuse printr-un ordin de protecţie provizoriu, iar în continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR