Connect with us

POLITICĂ

Senatorul Rujan despre bătaia de joc a guvernanților la adresa IMM-urilor

Postat acum

on

„În timp ce guvernanții noștri se ceartă pe ciolan și semnează acte adiționale prin care Gigel se angajează că nu-l mai bate pe Ionel, economia țării rămâne o noțiune bună de susținut doar la nivel declarativ. Cu toate că sectorul IMM are un rol important în generarea de noi locuri de muncă, fiind susținut și încurajat în toată Uniunea Europeană, în România guvernarea de dreapta elimină, rând pe rând, toate programele de dezvoltare inițiate în trecut, care și-au dovedit avantajele în timp. În această perioadă, mai toate statele europene se întrec în măsuri pentru susținerea și relansarea economiei, iar țări precum Grecia, Turcia sau Bulgaria au anunțat deja măsuri concrete de relansare a turismului. În țara noastră, nimeni nu are timp pentru astfel de lucruri; în România se fac, se desfac guverne și se elimină voucherele de vacanță. Probabil că acesta este motivul pentru care România se situează pe locul 124 (potrivit unui clasament FMI), alături de statele considerate din lumea a treia, în privința sprijinului direct acordat firmelor și populației în pandemie”, a scris senatorul Cristi Rujan pe pagina sa.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. bugetar

  21 aprilie 2021 at 14:10

  avand in vedere ca sunt vouchere doar la stat(de parca numai eu lucreaza), sa le taie.
  oricum au salariile destul sa le ajunga sa mearga la mare/munte
  dar stau cu mana intinsa sa mai primeasca ceva
  jenant, foarte jenant

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Așa vor arăta ambele sedii ale SOS de la organizația municipală Târgu Jiu și județeană Gorj!

Postat acum

on

De către

Sediile SOS Gorj se află vizavi de Gara Târgu Jiu, lângă parcul reabilitat de primărie. Pentru partea exterioară liderii celor două organizații politice, Ion Fugaru și Vali Peptenatu, au avut ideea unor autocolante care întruchipează persoane importante din istoria și cultura României.

Cel de-al treilea sediu SOS va fi deschis în comuna Câlnic de către tinerii Manoilă și Pinoșanu, ultimul fiind și coordonatorul SOS Romania.

Partidul SOS România este condus la nivel central de către senator Diana Iovanovici Șoșoacă.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Gheorghe Pecingină, pus pe făraș de Ciucă

Postat acum

on

Zilele lui Gheorghe Pecingină în PNL sunt numărate, după ce parlamentarul a semnat, alături de Dan Vîlceanu, sesizarea USR la Curtea Constituțională privind pachetul fiscal-bugetar pe care și-a asumat răspunderea Guvernul Ciolacu. Fostul premier Nicolae Ciucă, actualul lider al liberalilor, îl vrea urgent afară din PNL pe deputatul de Gorj, Gheorghe Pecingină.

„Libertatea de expresie e garantată în partid. Dar când tu semnezi demersuri directe împotriva PNL, ți-ai semnat practic demisia din partid. Sunt unii care au senzația că pot face ce vor împotriva partidului, iar partidul îi va mângâia pe cap. Fals! Să zburde în afara partidului, că și așa nu aduc voturi!”, ar fi spus Nicolae Ciucă mai multor lideri liberali cu care a discutat cazul celor doi deputați.

Procedura de excludere împotriva lui Gheorghe Pecingină va fi declanșată în zilele următoare în organizația județeană Gorj, în care acesta e membru, în timp ce excluderea lui Vîlceanu, deja declanșată, se va afla pe agenda următorului Consiliu Național al PNL, forul intern care are ultimul cuvânt în cazurile de excludere a unor demnitari ai partidului.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalii nu au mai sancționat plecarea lui Romanescu la PSD

Postat acum

on

Liberalii au amânat o decizie cu privire la situația politică în PNL Gorj a primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Edilul și-a anunțat trecerea la PSD Gorj și o candidatură în 2024 din partea social-democraților. PNL a decis înainte de hotărârea lui Romanescu faptul că acesta nu va mai fi candidat al PNL pentru postul de primar de Târgu Jiu. După trecerea la PSD, liberalii au dat de înțeles că Marcel Romanescu a încălcat statutul partidului și vor fi luate măsuri dure. Dacă va fi exclus din partid, atunci își va putea păstra mandatul de primar. Liberalii își caută acum un candidat pentru postul de primar la Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK