Connect with us

ACTUALITATE

Șefi noi la CEO

Postat acum

on

Acționarii Complexului Energetic Oltenia vor numi în ședința de astăzi, 25 noiembrie, doi noi șefi. Mai exact, este vorba de numirea a doi noi membri în Consiliul de Supraveghere.

În acest moment, structura de conducere a companiei are două posturi vacante. Un loc a rămas vacant după încetarea mandatului unuia dintre membri, iar ar doilea este liber după ce Vasile Marin a decis să renunțe la mandatul pe care îl primise la conducerea Complexului Energetic Oltenia, respectiv în Consiliul de Supraveghere al companiei. Acționarii vor dispune încetarea mandatului ca urmare a renunțării la acesta. Ulterior, se va trece la numirea a doi noi șefi în Consiliul de Supraveghere. Tot astăzi, se va stabili și durata mandatului. Aceasta va fi de numai 4 luni de zile, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de finalizarea procesului de selecție de șefi în Complexul Energetic Oltenia, în baza OUG 109, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. Acționari vor mai stabili cuantumul indemnizației și forma contractelor de mandat.

Consiliul de Supraveghere al CEO are următorii membri:

Marcoci Alexandru – Presedinte

Vlad Constantin

Georgescu Petre Madalin

Tanasiev Vladimir

Eftenoiu Madalin-Cornel

Directoratul CEO are următorii membri:

Burlan Daniel – Presedinte

Balasoiu Constantin

Diaconu Pintea Lacramioara

Mitrica Cosmin Ionut

Jianu Gigel

Se dorește ca întreaga echipă de conducere să poată beneficia ulterior de contracte de mandate pe 4 ani, pentru a implementa Planul de restructurare și pentru a-și asuma toate deciziile legat de acest lucru.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

La cosit, pe pârtia de schi

Postat acum

on

De către

Pârtiile de schi se întrețin prin diverse procedee, care se fac inclusiv în anotimpul în care nu este zăpadă. Pe pârtia Transalpina, din Parâng, administratorii au cosit iarba. „După acțiunea de cosire a suprafețelor de schi, urmează acțiunea din fiecare an de îndepărtare a pietrelor, pentru facilitarea desfășurării sporturilor de iarnă, în cele mai bune condiții de siguranță pentru cei care ne vizitează”, este explicația celor care au ieșit pe pârtie, în plină toamnă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Medic al spitalului Rovinari, promovat manager la o unitate din Craiova

Postat acum

on

De către

Un medic de la spitalul din Rovinari este noul manager al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. Mădălina Lăpădat a fost angajată, în ultimii trei ani, ca epidemiolog la unitatea din Rovinari. „Începând de luni, doamna doctor epidemiolog Mădălina Lăpădat, colega noastră, alături de care am petrecut timp de aproape trei ani, omul cu care am reușit să învingem lupta cu pandemia, este managerul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Îi dorim să rămână același om corect și drept pe care l-am cunoscut. Suntem siguri că Spitalul „Sfântul Ştefan” Rovinari a pierdut un bun profesionist, iar Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova a câștigat unul. Mult succes, Mădălina!”, a transmis conducerea Spitalului „Sfântul Ștefan” din Rovinari.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR