Connect with us

POLITICĂ

Ședință AUR Gorj, la Târgu Jiu! Coordonatorul întrunirii, fostul candidat al PRU, Robert Bugă

Postat acum

on

S-a organizat ședință AUR, aseară, la Dorexim Târgu Jiu. La aceasta au fost invitați coordonatorii(președinți și vicepreședinți) de organizații din Gorj, dar urmare a tensiunilor existente l-a întrunire au fost prezenți în jur de 15-17 lideri. Numărul invitaților, conform filialelor existente, trebuia să fie apropiat de 60. 

Ședința a fost coordonată de tânărul Robert Bugă, fostul candidat PRU la Primăria Târgu Jiu și la Camera Deputaților, membru în conducerea centrală a AUR București.

S-au adeverit astfel zvonurile potrivit cărora Robert Bugă are o influență la conducerea partidului, de altfel și tatăl acestuia Rudi Bugă participând la întrunire, undeva la intrarea în sală. Rudi Bugă, fostul lider al PRU Gorj este liberal din anul 2020, făcând parte, de doi ani, din PNL Olt.

Momentan, AUR Gorj nu are conducere stabilită, după decizia luată de structura centrala vizavi de Nicu Fîciu care a contestat și pierdut sancțiunea de excludere din partid. Fîciu a cerut să rămână simplu membru în AUR dar și această cerere i-a fost refuzată.

În cadrul ședinței de ieri s-a stabilit delegația de la Gorj care va participa la Congresul AUR din 27 martie.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheorghe

    14 martie 2022 at 08:45

    OARE ACESTI BUGA MAI SCHIMBA MULTE PARTIDE DE BUZUNAR?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Concurs cu premii, oferite de OFSD Gorj

Postat acum

on

De către

Organizația de femei a PSD Gorj(OFSD) a inițiat un concurs foarte interesat care se adresează atât preșcolarilor cât și școlarilor din județ. Este vorba de o competiție care testează abilitățile participanților atât la desen cât și în privința creației literare. La concurs sunt așteptați să trimită lucrări atât preșcolarii, prin părinți sau cadre didactice, cât și școlarii din ciclul primar. Lucrările se trimit pe mail organizației de femei sau la numărul de WhatsApp publicat mai sus. Premierea va avea loc pe 9 iunie la sediul PSD din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Fostul deputat Cupă, numit la Autoritatea Națională a Vămilor

Postat acum

on

De către

Șeful Autorității Vamale Române, Bogdan-Lari Mihei, a fost demis din această funcție de către premierul Nicolae Ciucă. În locul lui Mihei va fi numit fostul deputat Ion Cupă, fost parlamentar de Gorj.

„Creșterea economică pe care am obținut-o trebuie să fie resimțită de oameni, iar pentru a reuși acest lucru, instituțiile statului trebuie să fie mai performante. După un an în care PIB-ul țării a crescut cu 49 miliarde de euro, trebuie să regăsim aceeași dinamică și în încasările de la buget”, a anunțat marți Nicolae Ciucă.

„L-am demis, azi, pe șeful Autorității Naționale a Vămilor și am luat act de demisiile șefilor ANAF și Agenției Naționale pentru Resurse Minerale. Reformarea acestor instituții trebuie accelerată, prin digitalizare, profesionalizarea angajaților și eficientizarea procedurilor de lucru. Doar astfel vom putea valorifica în interes public rezultatele bune ale economiei și vom răspunde nevoilor sociale. Prin continuarea programelor de investiții masive, colectare corectă a veniturilor la buget și exploatarea resurselor noastre naturale, România va intra într-o nouă etapă de modernizare, în beneficiul tuturor cetățenilor săi”, se arată în comunicatul Guvernului României.

Conducerea ANAF a fost preluată de vicepreședintele Nicoleta Cîrciumaru, iar la Autoritatea Națională a Vămilor vine secretarul general adjunct al ANAF, Cupă, fost deputat de Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Copiii, răsfățați de liberali! Programul de 1 Iunie pregătit de PNL Gorj

Postat acum

on

De către

În Parcul de la Coloană, liberalii vor pregăti pentru sărbătoriții zilei de 1 Iunie o serie de activități. Este vorba despre zumba, un atelier de desen, desene pe față, baloane de săpun, cabină foto, tobogane și o mulțime de baloane. O grămadă de personaje din desenele animale vor încânta, de asemenea, participanții.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR