Connect with us

POLITICĂ

Ședință AUR Gorj, la Târgu Jiu! Coordonatorul întrunirii, fostul candidat al PRU, Robert Bugă

Postat acum

on

S-a organizat ședință AUR, aseară, la Dorexim Târgu Jiu. La aceasta au fost invitați coordonatorii(președinți și vicepreședinți) de organizații din Gorj, dar urmare a tensiunilor existente l-a întrunire au fost prezenți în jur de 15-17 lideri. Numărul invitaților, conform filialelor existente, trebuia să fie apropiat de 60. 

Ședința a fost coordonată de tânărul Robert Bugă, fostul candidat PRU la Primăria Târgu Jiu și la Camera Deputaților, membru în conducerea centrală a AUR București.

S-au adeverit astfel zvonurile potrivit cărora Robert Bugă are o influență la conducerea partidului, de altfel și tatăl acestuia Rudi Bugă participând la întrunire, undeva la intrarea în sală. Rudi Bugă, fostul lider al PRU Gorj este liberal din anul 2020, făcând parte, de doi ani, din PNL Olt.

Momentan, AUR Gorj nu are conducere stabilită, după decizia luată de structura centrala vizavi de Nicu Fîciu care a contestat și pierdut sancțiunea de excludere din partid. Fîciu a cerut să rămână simplu membru în AUR dar și această cerere i-a fost refuzată.

În cadrul ședinței de ieri s-a stabilit delegația de la Gorj care va participa la Congresul AUR din 27 martie.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheorghe

    14 martie 2022 at 08:45

    OARE ACESTI BUGA MAI SCHIMBA MULTE PARTIDE DE BUZUNAR?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mandatul pesedistului Giorgi în CS-ul CEO, în pericol din cauza unei întrebări

Postat acum

on

De către

Gabriel Giorgi, susținut de PSD pentru un mandat pe perioadă determinată în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, a răbufnit pe Facebook.

Acesta a dat de înțeles că mandatul său în CS nu va fi prelungit deoarece o pus o întrebare care a deranjat ministrul Energiei.

„Ce ți se poate întâmpla dacă îl întrebi pe președintele directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră?Răspuns: Ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supravegere al CEO pentru… impertinență!”, a transmis Giorgi pe pagina sa de Facebook.

Social democratul a postat fotografii relevante cu furturile repetate din companie.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Administratorul public al Primăriei Târgu Jiu a demisionat

Postat acum

on

De către

Zvonul vehiculat în ultimă perioadă, că administratorul public al Primăriei Târgu Jiu a demisionat din funcție, s-a confirmat. Ramona Nodea, susținută de primarul Marcel Romanescu, și-a prezentat decizia în scris. A confirmat chiar primarul, la o emisiune tv. Marcel Romanescu a precizat că demisia are la bază motive personale și postul va fi vacant.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR