Connect with us

ACTUALITATE

Se caută asistenți principali pentru ATI COVID la SJU Târgu Jiu

Postat acum

on

Se caută asistenți principali pentru Compartimentul ATI COVID din cadrul Secției Boli Infecțioase a SJU Târgu Jiu. Șefii unității medicale au aprobat încadrarea a celor 14 angajați în baza unui contract de prestări servicii. 

În data de 27 septembrie va avea loc o selecție de oferte, în vederea atribuirii contractului de prestări servicii medicale.

„Modalitatea de atribuire este o procedura internă de selecție…Durata contractului va fi până la data de 31.12.2021, cu posibilitate de prelungire în funcție de necesități, conform prevederilor legale, dar și cu clauză de reziliere în momentul în care postul va fi ocupat prin concurs sau când numărul cazurilor de pacienți infectați cu Covid se va reduce.

Serviciile vor fi prestate în baza graficului de lucru întocmit de către Medicul Coordonator al compartimentului ATI COVID. Se vor încheia un număr maxim de 14 contracte de prestări servicii care vor acoperi necesarul de personal de 14 asistenți principali cu jumătate de normă. Pot să depună ofertă de preț orice asistent medical principal cu studii medii, postliceale, studii superioare de scurtă durată și studii superioare. Numărul de ore pentru care se vor încheia contractele sunt: minim 80 ore/luni pentru asistență medicală”, conform Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR