Connect with us

ACTUALITATE

Salvarea Gorj, la perfuzii. Din patru medici, mai rămân trei

Postat acum

on

Situație dezastruoasă, la Ambulanța Gorj! Cazul petrecut miercuri, la Rovinari, unde un copil de trei ani a căzut de la etajul 4, iar echipajul sosit pentru primul ajutor nu avea medic, scoate la iveală problemele din sistem. Managerul Serviciului de Salvare de la Târgu Jiu, Claudiu Constantinescu, spune că instituția nu are suficienți medici și de mai multă cvreme se bazează pe echipaje din județele învecinate, care au și medici. La Ambulanța Gorj sunt doar patru medici, dintre care unul urmează să iasă la pensie. „Astfel de cazuri e clar că sunt dramatice. Avem înțelegerea județelor vecine, care ne-au suplinit lipsa de medici, de o lună și ceva. Și noi am făcut gestul ăsta, când am stat mai bine la capitolul medici”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță Gorj.

Conducerea a scos la concurs șase posturi, însă nu s-a înscris niciun candidat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR