Connect with us

EVENIMENTE

Salariatul intrat în grevă la CEO, mutat înapoi la Tismana II

Postat acum

on

Salariatul care a protestat astăzi la CEO a oprit greva foamei, după ce conducerea companiei a realizat că angajatul Carierei Tismana 2 a fost mutat, abuziv, la Tismana 1. Acestuia i s-a făcut rău în timpul protestului de azi de la sediul companiei și a primit ajutor medical de la personalul unei ambulanțe.

Alți patru salariați ar fi avut aceiași soartă și asta pentru simplul motiv că au schimbat sindicatul din care a făcut parte, alegând Solidaritatea 2013.

Lăcătușul mecanic la pompe care are operații pe cord era obligat să meargă pe jos 800 de metri dus și alți 800 la întors, pe schimb, urmare a schimbării, abuzive, a locului de muncă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Bălești: S-a răsturnat cu mașina și a abandonat-o la locul accidentului! Poliția nu a fost sesizată

Postat acum

on

De către

Un autoturism a ieșit din decor și s-a răsturnat pe plafon. Totul s-a petrecut în cursul nopții, cu siguranță pe fondul vitezei excesive. Mașina a fost abandonată însă la locul accidentului, în zona Fântână lui Coșbuc de la Bălești. Localnicii și sesizat poliția când au găsit mașina fără șofer, la marginea drumului. Polițiștii fac verificări după ce, ajunși la fața locului, nu ai găsit acolo nicio persoană.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp pe raza comunei Bălești. La Tămășești sunt mai multe echipaje de ambulanță și SMURD, iar martorii susțin că în accident ar fi implicate mai multe mașini dar și că sunt victime ce vor fi transportate la spital.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A intrat din plin într-o nacelă elevatoare

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc la Bârsești în această dimineață. Un șofer neatent a lovit, din plin, o nacelă elevatoare parcată, conducătorul auto alegându-se cu pagube materiale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR