Connect with us

POLITICĂ

SĂCELU – Ileana-Loredana DĂNĂȘEL susținută de oameni pentru funcția de primar 

Postat acum

on

0 Shares

Ileana-Loredana Dănășel este omul de care Săcelu are nevoie pentru a se dezvolta. Cu o mica afacere de familie, candidatul PSD la funcția de primar cunoaște care sunt criteriile care stau la baza dezvoltării, respectiv munca, determinarea și perseverența. Săcelu este una dintre localitățile subdezvoltate ale Gorjului, care, în ciuda bogățiilor zonei, este într-o continuă degradare. Acest lucru trebuie să se schimbe, iar localitatea are șansa de a schimba traiectoria pe care se află.

”Secelenii mă susțin. Știu acest lucru, deoarece decizia de a candida vine în urma discuțiilor purtate cu oamenii. Nu se poate ca în anul 2024, în Săcelu să nu existe un market, o farmacie, minim un investitor care să dezvolte zona, etc. Satele sunt depopulate și îmbătrânite și nu este normal. Săcelu poate deveni un reper în rândul zonelor cu specific balnear, deoarece potențialul zonei este uriaș. Să lași de izbeliște comuna, când stă pe o comoară este de netolerat. O să mă implic cu toate puterile pentru a dezvolta localitatea și știu că mă pot baza pe întreaga echipă PSD. Am discutat cu conducerea Partidului Social-Democrat Gorj încă de la început despre ce vreau să fac la Săcelu, iar deschiderea pe care au avut-o față de proiectul meu m-a determinat să merg mai departe și să punem în aplicare acest plan”, a declarat Ileana Dănășel, candidatul PSD la funcția de primar a localității Săcelu.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ

Executat de AAS MAGIC SRL 

CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

0 Shares
Publicitate

POLITICĂ

Senatorul Rujan și manifestarea penibilului din PNL: Bobiță, Dorele… ați pierdut!

Postat acum

on

De către

Senatorul social-democrat A avut o reacție tranșantă vizavi de manifestările PNL din ultimele zile de la Târgu Jiu și încercarea de a pune o pată urâtă pe votul democratic al gorjenilor.

„Constat că există o virulentă manifestare a penibilului la unii din PNL, care strigă cât îi țin plămânii că au fost furați de prefectul PNL, cel care a organizat alegerile în Gorj, de reprezentanții PNL în secțiile de votare care au semnat procesele-verbale, de judecătorii, procurorii, avocații și consilierii juridici care au fost președinți și locțiitori în secțiile de votare și la circumscripții, de STS cu tabletele sale, de cei care au pus mâna pe „ochiul dracului” și nu s-au ținut de cuvânt, de hârtia buletinelor de vot care nu era de calitate, de sigla PNL de pe buletinele de vot care nu era color, de AEP care nu a fost de acord să tipărească fotografia proclamagiului de la Padeș pe buletinele de vot, ca să-l vadă norodul în toată splendoarea vanității sale”, a transmis parlamentarul PSD.

„Nu PSD este cauza afecțiunii voastre, ci propria voastră reprezentare deformată, în sens augmentativ, a valorii pe care o aveți. Există tratamente și terapii specifice ale acestor stări de tulburări anxioase generate de șocuri posttraumatice. Vă ajutăm cu maximă compasiune”, a completat Rujan.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Capotă a demisionat de la conducerea PER Gorj, în timp ce era în Maldive

Postat acum

on

De către

Gigel Capotă, liderul Partidului Ecologist Român Gorj, a demisionat din funcția de președinte în timp ce se afla în Maldive. Acesta a candidat pentru funcția de consilier județean PER pentru care a obținut 930 de voturi, dar și pentru funcția de consilier la Crasna.

Capotă nici măcar nu s-a votat deoarece a plecat în Maldive în vacanță cu o zi înainte de alegeri.

PER a scos doi consilieri locali la Bumbești Jiu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Cosmin Popescu a obținut 74.500 de voturi pentru Președinția CJ Gorj

Postat acum

on

De către

Clasamentul final al celor trei principali combatanți în bătălia pentru Consiliul Județean Gorj este următorul:

Cosmin Popescu- 74500 de voturi

Ion Iordache -47191 de voturi

Adrian Zorlescu- 20465 de voturi

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!