Connect with us

EVENIMENTE

Rovinărean acuzat de tentativă de omor

Postat acum

on

Un bărbat din Rovinari a fost trimis în judecată, pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un tânăr. Fapta s-a petrecut în fața unui magazin din localitate, unde a izbucnit un conflict, între mai multe persoane. „În seara zilei de 25.09.2021, în jurul orelor 21:00, pe raza orașului Rovinari, în fața magazinului „La Ghiță”, a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia victima a suferit două plăgi înjunghiate, în abdomen și în zona toracelui stâng, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Târgu Jiu, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Două Dacii și-au testat rezistența, în zona Artego

Postat acum

on

De către

Două autoturisme Dacia au fost implicate într-o tamponare care a avut loc, în urmă cu scurt timp, în zona Artego. Dacia cu numere de Hunedoara s-ar face vinovată de accidentul fără victime. Cert este că ambele au trecut testul rezistenței.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Afaceriștii reținuți pentru infracțiuni economice, puși sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Cei doi afaceriști, tată și fiu, de 43 de ani, respectiv 25 de ani, reținuți pentru săvârșirea de infracțiuni economice, la un depozit de colectare și reciclare deșeuri, în Bălești, au fost puși sub control judiciar, pentru o perioadă de 30, respectiv 60 de zile. Cei doi sunt acuzați de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălarea banilor și folosirea creditului societății comerciale cu rea credință. Anchetatorii au impus sechestru judiciar pe bunuri ale celor doi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR