Connect with us

POLITICĂ

Romeo Chiriac, propunerea PSD pentru postul de subprefect

Postat acum

on

Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj, își așteaptă numirea în funcția de subprefect de Gorj la propunerea Partidului Social Democrat. El va fi primul subprefect pus de PSD Gorj, urmând ca, luna viitoare să fie numit de către social democrați și cel de-al doilea subprefect, tot un șef de instituție.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Senatorul Iordache, în șantierele din Turceni!

Postat acum

on

De către

Împreună cu viceprimarul cu atribuții de primar, Lucian Mărgineanu, senatorul Ion Iordache a făcut o vizită de lucru la șantierele deschise în Turceni.

„Lucrările evoluează bine și respectă termenele stabilite în așa fel încât investițiile să fie finalizate la timp.Planul de dezvoltare al orașului Turceni este unul ambițios și mai avem mult de muncă până la atingerea tuturor obiectivelor.În perioada următoare voi vizita și șantiere din alte localități ale județului pentru a găsi soluții ca lucrările să continue și să ne bucurăm împreună de investiții finalizate și lucrări de bună calitate”, a precizat parlamentarul Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti

MONDEN

Imagini de la nunta unui lider politic

Postat acum

on

De către

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, aniversează, de Sfânta Maria, și ziua nunții. Politicianul a postat, pe contul personal, imagini de la evenimentul ce a avut loc în urmă cu aproximativ 30 de ani. „Pentru noi, 15 august are o însemnătate deosebită, dincolo de semnificația creștină”, este mesajul ce însoțește fotografiile din ținerețe, cu parlamentarul și soția sa.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mesajul senatorului Iordache după demisia primăriței de la Turceni

Postat acum

on

De către

Se scrie un nou capitol pentru Turceni, susține senatorul Ion Iordache, după demisia primăriței liberale Cristina Cilibiu.

„Îi mulțumesc Cristinei Cilibiu pentru acești ani în care a fost primar si a avut o contributie semnificativa la punerea în aplicare a unor proiecte deosebit de importante pentru Turceni!Pentru că eu și familia mea am decis să rămânem în Turceni, suntem mai hotărâți decât oricând ca orașul nostru să devină un model de administrație publică eficientă, o comunitate în care să-și dorească oricine să trăiască.Turceni are foarte multe resurse și un mare potențial de dezvoltare. Avem soluții, important este să rămânem uniți și să continuăm munca pentru comunitatea noastră, să nu pierdem nicio investiție și nicio oportunitate!Hai la treabă!”, a transmis Iordache, la rândul său fost primar de Turceni.

Cârma primăriei va fi preluată de viceprimar.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR